UVtek RULOLU SİSTEM BOYAMA ÇÖZÜMLERİNDE TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK ÜRETİCİSİ

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

UVtek RULOLU SİSTEM BOYAMA ÇÖZÜMLERİNDE TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK ÜRETİCİSİ

20-02-2018
UVtek RULOLU SİSTEM BOYAMA ÇÖZÜMLERİNDE TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK ÜRETİCİSİ
"Sektördeki 25 yılı aşkın deneyimi ile özellikle roller, coater ve perde dökme sistemli UV lak ve boya hatları ile yurtiçi ve yurtdışına hizmet veriyor"

 

Makine üretiminde Türk hendisliğinin tasarım ve uygulama gücünü  kullanaraürün geliştiren UVtek, Türk maki- n sektörünün yükselişin katkı sağlayıp, ülkemizde makina ithala- tının azalmasına ve ihracatının artışına gücü oranında destek vererek makina sektöründe ülkemizin gu- ruru haline gelmiş  durumda.

 

UVtek’in en büyük özelliklerinden bir tanesi, bütün  mekanik tasarım- larını  kend yaptığı  gibi elektrik- elektronik, otomasyon yazılımları- nı  kend bünyesind yetiştirdiği mühendisler il yapabilmes ve sonucunda son teknoloji elektronik sistemleri kullanarak kullanıcının maliyetini düşürerek verimliliği arttırabilmesidir.

 

UVtek bu kararlı ve özverili çalışmalarının sonucunda Türkiye’nin belli başlı büyük firmalarının güve- nini kazanmış, özellikle  Starwood, Bakış Kapak gibi firmaların boya ve UV hatlarının üretici - tedarikçiliğin üstlenmektedir Bu makinalaülkemizde sadece UVtek tarafından üretilebilmekte olup, rakipleri  yüzyıllık Avrupalı firmalardır. Ülkemizi e uzu hatlarında biri olan 200 m’lik High Gloss hattı Baş Kapak’ta devreye alınıp, aktif üretime başlamış ve aynı tesis için ikinc v daha   büyü -210x280 ebatlı  hig gloss panel üretim hattı  da üretim aşamasındadır. Bu hat ayrıcperde dökme sisteml210x280 ebatlı olarak Türkiye’de eşsiz bir hat olma özelliğini de taşıyor. Diğer taraftan 4 nesildir orman ürünler konusund Türkiye’nin önemli üreticilerinden birolan Starwooiçin üretilen 180m’lik 80 m/dk  hızında çalışacak ola md pane hattı da gene bir yerli üretici tarafından üretilen ve hızı ile, uzunluğ ile ülkemizde kurulu iddialı üretihatlarından biri olacaktır.

 

Ülkemizde ahşap yüze boyama sistemlerinde lider üretici konumundaki UVtek, günümüzün modern ahşap yüze boyama tekno- lojilerini kullanarak, alanında uzma personel kadrosuyla faaliyetlerini  sürdürmektedir.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak