MOBİLYA SEKTÖRÜ DÜNYASI NİHAYET SICAM’DA KENDİNİ BULDU

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

MOBİLYA SEKTÖRÜ DÜNYASI NİHAYET SICAM’DA KENDİNİ BULDU

13-01-2022
MOBİLYA SEKTÖRÜ DÜNYASI NİHAYET SICAM’DA KENDİNİ BULDU
12-15 Ekim tarihleri arasında Pordenone’de düzenlenen 12. SICAM fuarı beklentilerin ötesinde bir başarı ile sona erdi: İtalya’dan ve diğer 28 yabancı ülkeden 540’ın üzerinde katılımcıyla gerçekleşien Sicam Fuarı gerçek bir fuar oldu ve bu fuarın gücünü teyit etti. 2020-2021 yılları arasında gerçekte hiç durmayan ve tasarım ve üretim kabiliyetini oldukça yoğunlaştıran mobilya endüstrisi için geniş bir bileşenler ve aksesuar sektörünü bir araya getiren büyük bir etkinlik oldu.

Fuarda orada buluşmak için büyük bir istek vardı: birbirinizi görün ve gözlerinizin içine bakın, birlikte düşünmeye başlayın, fikir alışverişinde bulunun ve projeleri değerlendirin. Ne de olsa fuarların anlamı budur: ve SICAM'da tüm ana uluslararası pazarları göz önünde bulundurarak bunu çok iyi yapmak mümkündü. 90'dan fazla ülkeden mobilya endüstrisinden profesyoneller, 7.200'den fazla şirketi temsil etti. 

Ziyaretçilerin %66'sı İtalya'dan ve %34'ü yurt dışından: pandemi ile ilgili tüm sağlık kısıtlamaları ve hala 2019 seviyelerinden uzak bir dış hat uçuş takvimi nedeniyle fuardan önceki haftalarda öngörülmesi zor bir süreç yaşandı.

gelecek yılın Randevusu, şimdilik  Ekim  Pordenone'de 18 - 21  Ekim 2022'de   belirlendi: mobilya endüstrisi uluslararası iş dünyası ile bir sonraki toplantısını şimdiden belirledi.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak