ESPRITMEUBLE 2017, Yarının Mağazasını Açtı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ESPRITMEUBLE 2017, Yarının Mağazasını Açtı

01-10-2017
ESPRITMEUBLE 2017, Yarının Mağazasını Açtı
Sektörüne daima dikkat ederek, ESPRITMEUBLE, öncü rolünü üstleniyor. Ve bu fuarı iş yaratıcısı ticaret fuarı konumuna getirdi. Aslında, Ticaret Fuarı, her yıl geleceğe bakan merkezi bir tema ortaya koyuyor.2017’de, ESPRITMEUBLE daha ileriye bakarak "Yarının mağazası" temasını sunacak.

Bu yıl 5.’si gerçekleşecek olan  ESPRITMEUBLE  geride kalan 5 yıl gibi kısa bir süre içinde , en önemli ticaret fuarlarından biri haline geldi.

Mobilya profesyonelleri

ESPRITMEUBLE,2 Aralık Cumartesi - 5 Aralık 2017 Salı tarihleri arasında arası tarihine kadar Fransız ve uluslararsı ziyaretçilerine Hoşgeldiniz diyecek.

uluslararası katılımcılar  Porte de Versailles fuar merkezinde % 100 iş dünyasına adanmış 6. Bölümde ziyaretçileri bekliyor olacaklar.

Sektöre ticari bir fuar olarak deklare edilen bir fuar, ESPRITMEUBLE 2012'deki ilk aşamadan bu yana, ESPRITMEUBLE'in temel hedefi; Mesleğin yüksek kalitede buluşmasını sağlayarak mobilya sektörünü teşvik etmek, dostu ve teşvik edici bir çevre oluşturmak. Daha büyük bir başarı elde eden bir misyon

Her yıl başarıyı sürdürmek

ESPRITMEUBLE, Ticaret Fuarının yaratıcıları olan Başkan ve Başkan Vekili sırasıyla Gaëtan Ménard ve Alain Liault ,  belli  standartları bu fuar’ın temel  yaratıcı unsurları" olarak belirlemişlerdir.Bunları,  "Mesleğin yüksek bir seviyede buluşmasını sağlayarak sektörümüzü teşvik etmek istiyoruz. kalite, yaşama uygun ve  yakın, teşvik edici çevreci "olarak tanımlıyor.

ESPRITMEUBLE organizatörleri, iş  dünyası sektörünün dengeli bir bölümünü teminat altına alıyor, 40.000 m2'lik fuar alanındaki temsilcilikler ve iticaret sektörü markaları ile

300 marka mevcut (2016 rakamları). Katılımcılar için bu üst düzey ticaret fuarı, 2018 yılında firmalar  yeni koleksiyonlarını kaliteli sahneleme yoluyla sunma fırsatı bulacaklar.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak