DEV SEKTÖR MAKTEK AVRASYA’DA BULUŞUYOR!

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

DEV SEKTÖR MAKTEK AVRASYA’DA BULUŞUYOR!

02-10-2018
DEV SEKTÖR MAKTEK AVRASYA’DA BULUŞUYOR!
ÜRÜN GRUPLARINA GÖRE AYRILMIŞ14 SALON 120.000 METREKARE KAPALI ALANTüyap tarafından Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD), Makina İmalatçıları Birliği (MİB) işbirliğinde; T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB’in desteğiyle düzenlenen fuar, 70 ülkeden 60.000’i aşkın yerli ve yabancı ziyaretçiyi, Çin ve Tayvan gibi milli katılımlara ek olarak Almanya, Hindistan, İtalya ve Rusya başta olmak üzere uluslararası katılımcılarla aynı çatı altında buluşacak
TÜYAP tarafından 2 Ekim Salı günü açılan Avrasya Bölgesi’nin ve Türkiye’nin takım tezgahları sektöründeki en önemli buluşma platformu Maktek Avrasya 2018 Fuarı, 1.000’in üzerinde firma ve firma temsilcisini aynı çatı altında buluşturdu. Fuar, sektörün tüm bileşenlerini 7 Ekim Pazar gününe kadar ağırlayacak.
2 Ekim 2018 Salı- Makine ve imalat sanayilerinin temelini oluşturan takım tezgahları ve tamamlayıcı ekipmanların tüm oyuncularını bir araya getiren Avrasya Bölgesi’nin ve Türkiye’nin en önemli buluşma platformu MAKTEK, kapılarını açtı.  70 ülkeden 60 bin ziyaretçiyi 1.000’in üzerinde firma ve firma temsilcisiyle aynı çatı altında buluşturmanın ötesinde, Çin ve Tayvan gibi milli katılımlara ek olarak Almanya, Rusya, İtalya ve Hindistan başta olmak üzere uluslararası katılımcılara ev sahipliği yapan fuar, takım tezgahları sektöründeki en yeni teknolojilerin, AR-GE ve inovasyon harikası ürünlerin sergilendiği bir platform olarak öne çıkıyor. 

 

Ersözlü: Endüstri 4.0 ile büyümeye devam edeceğiz 

 

İnovasyon harikası ürünlere ev sahipliği yapan fuarın açılışında; T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yard. Hasan Büyükdede, TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hakan Aydoğdu ve Makina İmalatçıları Birliği Başkanı Ahmet Özkayan’ın yanı sıra sektör profesyonelleri katılımcı firmalar da yer aldı. Açılış konuşmasını yapan TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri Genel Müdürü İlhan Ersözlü, içinde bulunduğumuz ekonomik konjektörün üretimin ve nitelikli istihdamın ne deneli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdiğini söyledi. Endüstri 4.0 ile ileri teknolojik ürünleri üretebilecek kapasiteye gelmemizin ülkemizin geleceği için önemli olduğunu aktaran Ersözlü, “Endüstri 4.0‘ın en güzel örnekleri olan ileri teknolojik makinelerin sergilendiği ‘Üretime İlham Veren Fuar’, Maktek Avrasya 2 yıl aradan sonra çok da anlamlı bir dönemde ziyarete açıldı. Bugünden itibaren 7 Ekim Pazar akşamına kadar devam edecek bu teknoloji şovunu, Endüstri 4.0 şovunu ülkemizde tüm sektörlerde üretim ve ihracat yapan tüm kuruluşların, fabrikaların yöneticilerinin kaçırmamasını tavsiye ediyorum” dedi.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak