All4Wood Fuarı’na, Ukrayna Mobilya Üreticileri Derneği’nden Tam Destek!

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

All4Wood Fuarı’na, Ukrayna Mobilya Üreticileri Derneği’nden Tam Destek!

13-01-2022
All4Wood Fuarı’na, Ukrayna Mobilya Üreticileri Derneği’nden Tam Destek!
TÜYAP tarafından organize edilen, Ağaç İşleme Makine Sanayicileri Derneği (AİMSAD) ve Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği’nin de (MAKSDER) desteğini alan17-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında Kiev Ukrayna’da gerçekleşecekAll4Wood - Uluslararası Orman Ürünleri, MDF, Yonga Levha, Parke,Mobilya Yan Sanayii ve Aksesuarları, Ağaç İşleme Makineleri ve Kesici Takımları Fuarı için güçlü imzalar atıldı!

TÜYAP ve Ukrayna Mobilya Üreticileri Derneği arasında Ekim ayında imzalanan anlaşma ile

hem Tüyap İstanbul’da hem de Ukrayna’da gerçekleşecek ağaç işleme makineleri ve mobilya yan sanayiine yönelik sektör fuarlarına katılan öncü firmaların ticari hedeflerine yönelik

B2B toplantılar düzenleme ve firmaları nitelikli alıcılar ile buluşturma konusunda sürdürülebilir adımlar atma taahhüdü verildi.

All4Wood Fuarı, katılımcılarını yalnızca 2021’in ilk yarısında mobilya üretim hacminde yüzde 40’lık keskin büyüme sağlayan UKRAYNA‘nın yanı sıra,

Çin’den sonra Dünyanın 2. en büyük mobilya ihracatçısı POLONYA,

Dünyanın en büyük 6. mobilya üreticisi olan ROMANYA,

ve mobilya ihracat hacmi, ithalat hacmine göre neredeyse 3 kat daha fazla olan BELARUS pazarlarına da hızlıca ve kolayca ulaştıracak.

 

All4Wood Fuarı ile ilgili bilgi veren TÜYAP Genel Müdür Yardımcısı Fatih Özmert;

“TÜYAP olarak, Ukrayna Mobilya Sanayicileri Derneği ile imzaladığımız anlaşma ile yaptığımız iş birliği sonucunda Ukrayna’daki mobilya üreticileri ile B2B fırsatları sunuyoruz. Bunun yanı sıra, Polonya, Romanya ve i Belarus’a da hızlıca ulaşabilecekleri kaçırılmaması gereken bir ticari platform olarak fırsat yaratıyoruz.

Firmaların, inanılmaz bir potansiyeli olan bu bölgeye bir adım daha yaklaşabilecekleri All4wood Fuarımız için katılım taleplerini toplamaya başladık. Firmaların gösterdiği yoğun ilgiden dolayı doğru bir adım atmış olmanın memnuniyetini yaşıyoruz. İhracat hedeflerinde özellikle bu bölgeleri hedefleyen firmalarımızı, bu fuarda yer almak için hızlı hareket etmelerini öneriyorum. Stantlı katılım talepleri için proje ekibimiz tüm gücüyle çalışıyor. Bu büyük buluşmaya katılmak isteyen firmalarımız satis@all4woodfair.com adresinden ekibimize ulaşabilirler” diye konuştu.

All4Wood Fuarı’nda yer almak ve mobilyanın parlayan yıldızlarına bir adım daha yakın olmak için, satış ekibi ile iletişime geçin:

satis@all4woodfair.com / www.all4woodfair.com

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak