3. SCHATTDECOR PLAJ VOLEYBOLU TURNUVASI VE ŞENLİĞİ SONUÇLANDI

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

3. SCHATTDECOR PLAJ VOLEYBOLU TURNUVASI VE ŞENLİĞİ SONUÇLANDI

18-09-2018
3. SCHATTDECOR PLAJ VOLEYBOLU TURNUVASI VE ŞENLİĞİ SONUÇLANDI
3. SCHATTDECOR PLAJ VOLEYBOLU TURNUVASI VE ŞENLİĞİ Bu yıl da heyecanla gerçekleşti.Turnuva bu yıl 08 Eylül 2018 tarihinde Fenerbahçe Kalamış Parkı spor tesislerinde gerçekleşti.Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Schattdecor Plaj Voleybolu Etkinliği geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi oldukça çekişmeli ve heyecanlı mücadelelere sahne oldu. Bir şölen havasında geçen karşılaşmaları Türkiye Voleybol Federasyonu’ndan gelen hakemler yönetti.

 

Organizasyonun sorumluları olan Schattdecor Gebze ekibi üyeleri turnuvanın sorunsuz  geçmesi için ellerinden geleni yaptılar. Katılımcı firmaların turnuvaya kattıkları heyecan görülmeye değerdi.Turnuvaya katılan firmalar sırasıyla: 

 ASD,  AGT,  ÇAMSAN ENTEGRE,  GENTAŞ,  EGGER, KASTAMONU ENTEGRE, STARWOOD, SCHATTDECOR , PELİTARSLAN

Kısa bir yağmur geçişinin de yaşandığı turnuvadaki karşılaşmalar seyirciler tarafından büyük bir heyecan içinde izlendi.  İki ayrı sahada ve aynı anda başlayan karşılaşmalarda, gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar yarı final mücadelelerinde karşı karşıya geldi.

Dostluğun, fair play ruhunun hiç eksik olmadığı turnuvada izleyenler özellikle yarı final ve final müsabakalarında inanılmaz bir heyecana tanıklık etti.  Yarı final sonrası finale çıkan iki takım geçtiğimiz yılda olduğu gibi Kastamonu Entegre ve Starwood oldu. 

Çekişmeli mücadele sonucunda şampiyonluğu Kastamonu Entegre'nin gögüslediği turnuvada ilk üç sıralaması şu şekilde oldu:

  1. Kastamonu Entegre
  2. Starwood
  3. ASD Laminat 

Fair Play ödülünü Egger adına Kamil Şumlu  alırken, en iyi oyuncu ödülüne Starwood firmasından Arda Tınay layık görüldü. 

En iyi taraftar ödülünün sahibi ise Starwood oldu. 

Ödül töreninin ardından tüm konuklar günün yorgunluğunu beraberce yenen keyifli bir akşam yemeğinde çıkarttılar. Katılan tüm takımlara teşekkür ederiz. 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak