Yonpaş'dan, iki farklı yatırım

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Yonpaş'dan, iki farklı yatırım

23-07-2012
Yonpaş'dan, iki farklı yatırım
Kayseri'de 1972 yılından bu yana orman ürünleri sektöründe hizmet veren Yonpaş Orman Ürünleri, Organize Sanayi Bölgesi'ne yaptığı yatırımla Türkiye'de ilk olan mobilya malzemelerinde outlet satışının yapılacağı Yonpaş Outlet mağazasını açtı.

Tüm orman ürünleri ve mobilya aksesuarlarının tek çatı altında uygun fiyatlarla sunulacağı bu mağazanın yanı sıra Yonpaş, gerçekleştirdiği bir diğer yatırımı Spotpark ile de bir çok sektörden spotçuları bir araya getiriyor. Firma, Yonpaş Spotpark ile farklı alternatifleri bir arada sunmanın yanı sıra fiyattan nakliyeye kadar bir çok avantaj da sağlıyor.

3 kardeşin yönetimde olduğu şirketlerinde yatırımlarla sürekli büyüdüklerini dile getiren Yonpaş Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Derinel, Yonpaş Outlet ve Yonpaş Spotpark yatırımlarının büyüme hamleleri doğrultusunda kendileri için oldukça önemli olduğu kaydetti.

Mobilya üretimi ile ilgili A'dan Z'ye herşeyin yer alacağı Yonpaş Outlet mağazalarının bu alanda bir ilk olma özelliği taşıdığını belirten Derinel, "Açılışını yaptığımız bu mağazamızda yükselen maliyetleri fiyatlara yansıtamayan mobilyacılarımıza düşük maliyetli ürünler sunuyoruz. Aynı zamanda Türkiye'nin en seçkin mobilya aksesuarları markalarını da mağazamızda müşterilerimizle buluşturuyoruz.

Kaliteden ödün vermeden, avantajlı fiyatlarla mobilyacılara karlı bir alışveriş imkanı sağlıyoruz. Mobilya üreticilerinin tüm orman ürünlerini ve mobilya aksesuarlarını tek çatı altında temin edebileceği bu alanımızda farklı noktalar yerine tek bir yerden alışveriş yaparak hem zamandan hem de mal transferindeki maliyetlerden tasarruf avantajı sunuyoruz" dedi.

Son günlerde çok fazla talep gören spotçulara Kayseri şehir merkezine çok yakın bir alanda yeni bir yer hazırladıklarını ifade eden Derinel, beyaz eşya ,mobilya, züccaciye, halı, ev tekstili, ahşap ürünleri, ev aksesuarları, elektronik gereçler ve gıda gibi birçok sektörü bir araya getirdiklerini aktardı.

Kayseri halkının aradığı her şeyi kolayca bulabileceği, kaliteli ve garantili ürünleri 'en ucuzun daha da ucuzu burada' sloganı ile sunduklarını kaydeden Derinel, "Yonpaş Spotpark indirim ve kampanyalarını da geleneksel hale getirerek kaliteli ve ucuz alışveriş keyfini sürekli hale getirmeyi planlıyoruz. Toplamda 17 bin metrekare alana sahip bir alanda hizmet sağlıyoruz. Spotpark ile spotçuların merkezi olmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Yurtdışına da açıldı

İç pazarda Kayseri, Ankara ve Adana bölgelerinde faaliyet gösteren firmalarının 2008 yılında gerçekleştirdiği yatırımlarla yurtdışında da depo kurduklarını söyleyen Derinel, "Gürcistan'da Yonpaş Georgia, 2009 yılında Kıbrıs'ta Yonpaş Cyprus ve en son 2010 yılının sonunda da Tacikistan'da Yonpaş Tojik adı altında kendi ekibimizle kendi depolarımızı kurduk. Tüm şirketlerimiz başarıyla yollarına devam ediyorlar" dedi.

yazar

E-bülten için e-posta bırak