Yayın Grubumuzun da Davetli Olduğu ORGATEC 2012 Uluslararası Basın Toplantısı Köln’de Yapıldı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Yayın Grubumuzun da Davetli Olduğu ORGATEC 2012 Uluslararası Basın Toplantısı Köln’de Yapıldı

31-07-2012
Yayın Grubumuzun da Davetli Olduğu ORGATEC 2012 Uluslararası Basın Toplantısı Köln’de Yapıldı
KOELNMESSE tarafından düzenlenen Uluslararası Ofis Mobilyaları Fuarı ORGATEC 2012’nin tanıtım toplantısı aralarında yayın grubumuzun da bulunduğu uluslararası basının önde gelen temsilcilerinin katılımıyla 18 Nisan 2012 tarihinde Almanya’nın Köln kentinde gerçekleşti.
İki yılda bir Almanya'nın Köln kentinde düzenlenmekte olan Uluslararası Ofis Mobilyaları Fuarı ORGATEC'in bu yılki tanıtım buluşması, Avrupa basınının önde gelen yayınlarını temsilen 40 civarında davetlinin katılımı ile Almanya'da Köln kentinde geçekleşti.

Aralarında yayın grubumuzun da bulunduğu Etkinlik, katılıımcılara verilen bir kokteyl ile başladı. Kölnmesse'nin mobilya fuarları müdürü Frank Hauboıld ile ayrıntılı bir biçimle görüşme olanağını bulduğumuz ve bu alman devi fuar firmasının gelecekte yapmayı planladığı etkinliklere yönelik "off the record" bilgiler aldığımız görüşme sonrasında basın mensupları hep beraber Köln-Deutz'da bulunan eski Lufthansa binasına giderek burada "maxCologne" ve yeni Lanxess merkezi olarak yeniden düzenleme (genişletme inşaatı ve restorasyonu) çalışmaları hakkında bilgi verildi. Molanın ardından gerçekleşen ORGATEC 2012 basın toplantısında Koelnmesse Operasyon Müdürü Katharına C. Hamma, Alman Ofis ve Ofis Koltukçuları derneği başkanı Hendrik Hund, Avrupa Ofis Mobilyacıları Federasyonu FEMB başkanı Henning Finge ve Trend Büro genel müdürü Birgit Gebhardt katılımcılra fuar ve ofis mobilyaları trendi hakkında ayrıntılı bilgiler verdiler.

Parksaal'da verilen bir yemekle sona eren etkinlikte yapılan Avrupa Ofis Trendlerine yönelik sunumları bir sonraki dergimizde ayrıntıları ile okuyabilirsiniz.
yazar

E-bülten için e-posta bırak