YAYIN GRUBUMUZ FOR MOBILE 2012 FUARI İÇİN BREZİLYA'DA...

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

YAYIN GRUBUMUZ FOR MOBILE 2012 FUARI İÇİN BREZİLYA'DA...

24-07-2012
YAYIN GRUBUMUZ FOR MOBILE 2012 FUARI İÇİN BREZİLYA'DA...
EKİN Yayın Grubu, Türk mobilya sanayini dünya pazarlarında yanlız bırakmıyor. Brezilya'nın Sao Paolo kentinde 24-27 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleşmekte olan Uluslararası Mobilya Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı ForMobile 2012'ye katılan ekibimiz 2012 yılında yayınlanmış olan Furniturk ve Mobilya dergilerini dünya profesyonelleriyle buluşturarak sektörü Latin Amerika'da temsil etmeyi sürdürüyor.

Türkiye katılımı SENEXPO tarafından gerçekleştirilmekte olan ve geçtiğimiz yıl 76000 m2 net alanda düzenlenmiş olan fuar 700 katılımcı firmayı 60.000 profesyonel ziyaretçi ile buluşturmuştu.

Fuarın bu yılki Türk katılımcıları arasında SAMET, TEVERPAN, ASD ORMAN URUNLERI, ÇAĞBERK, MIS PLASTIK, BAKIŞ PVC, CARTELL MEKANIZMA, EKSAN MEKANIZMA, METAL MATRIS, OZDEMIR GROUP, TORNADO MAKINE, YILMAR CELIK gibi mobilya yan sanayi firmaların yanısıra ARDO TEXTILE, DEPAR A.S. DINCERLER TEKSTIL, ELMACIOGLU TEKSTIL, E.T.G. TEKSTIL, FAYTEKS TEKSTIL, MERT YATAK, MILKAY TEKNIK, PUNTEKS TEKSTIL, REISOGLU IPLIK, TEPAR TEKSTİL gibi tekstil firmaları da bulunmakta.
Ekonomik faaliyetlerinin çeşitliliği ve kriz dönemdeki siyasi istikrarı ile yatırımcılar için cazip bir ülke haline gelen Brezilya; Rusya, Hindistan ve Çin (BRIC Ülkeleri) ile beraber 2050’li yıllarda dünyanın ekonomik kaderini belirleyecek ülkelerden biri olacağı tahmin edilmektedir.

Son dönemde ekonomisindeki hızlı iyileşme ve ülkedeki siyasi istikrar Brezilya’yı ticaret alanında daha da cazip hale getirmiştir. Nüfus yoğunluğu, tüketim potansiyeli ve artan ithalatı ile Brezilya, alternatif dış pazar arayan ihracatçılarımız için, değerlendirilmesi gereken önemli bir pazar niteliğindedir. Brezilya yaşanan son küresel krizi, uyguladığı doğru politikalar sayesinde, ekonomistlerin ifadesi ile “krize son giren ve ilk çıkan ülke” olmayı başarmıştır.

Latin Amerika ülkeleri arasında en yüksek ticaret hacmine sahip olduğumuz ülke konumunda olan ve Brezilya’nın güçlü pazarı, ileri teknolojisi, kalifiye işgücü, altyapı ve lojistik imkanları ile en fazla yabancı yatırım çeken eyaleti Sao Paula’da gerçekleştirilecek olan Formobile 2012'in, Türk firmaları açısından 2014 yılında Dünya Kupasına ve 2016 yılında Olimpiyatlara ev sahipliği yapacak olan ülkenin müteahhitlik sektöründe önemli fırsatlar yaratırken, yaşanacak gelişmelerin mobilya sektöründeki canlılığı da artarak sürdürmesini sagğlaması beklenmektedir.

yazar

E-bülten için e-posta bırak