VD S.r.l Firması, Türkiye Pazarına TURHAN MAKİNE ile Giriş Yaptı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

VD S.r.l Firması, Türkiye Pazarına TURHAN MAKİNE ile Giriş Yaptı

24-09-2014
VD S.r.l Firması, Türkiye Pazarına TURHAN MAKİNE ile Giriş Yaptı
Türkiye pazarında Turhan Makine ile işbirliği yapan VD S.r.l firması Brizanza?nın tam ortasında yer alan %100 İtalyan şirketi olarak 2000?li yılların başında Davide Valtorta ve Carlo Corti tarafından kurulmuştur.
Firmanın tecrübesi 60lı yılların tarihi firması olan VALTORTAya dayanmaktadır. Kurucusu olan Davide Valtortanın babası Enrico Valtorta ve satış müdürü olarak hayatını bu işe atamış olan Carlo Cortinin ta kendisidir. Valtorta ve Carlo Cortinin 2002 yılında gerçekleştirdikleri işbirliği ile doğan VD s.r.l. firması, tecrübesinden gelen otomatik boyama sistemlerinin yeni nesile aktarmasıyla devam etmektedir.

Ahşap ve plastek yüzeyler için finishing makineleri ve sistemleri planlamakta, geliştirmekte ve satmakta olan firmanın ürün gamında şu kalemler bulunmaktadır:

Tekli veye Çift kafa robot COBRAOtomatik pistonlu spray makinesi SIMPLEYüzey Boyama Sistemi ROLLERDikey Fırın VD CUBEUV Lambaları UVDTünel Lineer FırınZımpara Makinesi

Ürün kalitesi, çalışanların ciddiyeti ve yüksek güvenirlilik sayesinde VD S.r.l firması en meşhur ve öne çıkmış ahşap firmalarını müşterileri arasına katmıştır. Bununla birlikte, VD artık yalnızca İtalyaya değil, Almanya, Fransa, Polonya, Romanya, Slovenya, Türkiye, Rusya, Çin ve Amerika kıtasına ihracat yapmaktadır.

Türkiye pazarına ise derin teknik ve ticaret deneyimi üst düzeyde olan Turhan Makine ile iş birliği yaparak giriş yapan firma, bu sayede müşterilerine satış, satış sonrası hizmet ve yedek parça temin edebilmektedir.
yazar

E-bülten için e-posta bırak