Tüyapın Düzenlediği 27. Uluslararası Intermob ve Ağaç İşleme Makineleri Fuarı 27 Eylül' de Açılıyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Tüyapın Düzenlediği 27. Uluslararası Intermob ve Ağaç İşleme Makineleri Fuarı 27 Eylül' de Açılıyor

24-09-2014
Tüyapın Düzenlediği 27. Uluslararası Intermob ve Ağaç İşleme Makineleri Fuarı 27 Eylül' de Açılıyor
Türkiye?nin en büyük mobilya yan sanayi, ahşap ve orman endüstrisi fuarıları, yeni salonları, gelişen kapsamları ve rekor katılımı ile 27 Eylül 2014 Cumartesi günü Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi?nde Kapılarını Açıyor. Ülkemizin katma değeri en yüksek sektörleri arasında yer alan, mobilya ve ahşap sektörünün en önemli buluşması olan fuarlar, bu yıl tarihlerinin en geniş katılımı ile açıyor .

Geçtiğimiz yıl 30 ülkeden 880 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla, 12 salonda 96 000 m2 sergi alanında gerçekleşen, 91 ülkeden ve Türkiyenin 81 ilinden 59.697 ziyaretçiyi bir araya getirmeyi başararak sektör temsilcilerinden tam not alan fuarlar, 2014 yılında iki yeni salonun daha tam kapasiteli kullanımıyla yeni bir rekora imza atarak 14 salonda katılımcı ve ziyaretçilerini buluşturacaklar.

Sektörün Avrasya ve Türkiyedeki en önemli ticari platformu olan fuarlarımızda sergilenen ürün ve hizmet çeşitliliği ile bu yıl da ziyaretçileri oluşturacak olan mobilya, dekorasyon, makine ve kimya sanayicilerinin yanı sıra mimarlar, iç mimarlar, endüstri tasarımcıları, kamu tüketiminden sorumlu satın almacılar; otel, hastane gibi projeli işler icra eden inşaat müteahhitleri ihtiyaçlarını tüm alternatifleri ile karşılama imkanına kavuşacaklar.

Uluslararası niteliğiyle ahşap ve orman ürünleri sektörünün her yıl buluşma noktası olan bu fuarlar, yeni yatırımlara yön verirken, farklı pazarlara erişim kanalları açarak, sektörün büyüme hamlesine hız vermeye devam edecektir.

FUARLAR, MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN GELİŞİMİNE BÜYÜK İVME KAZANDIRIYOR

Avrasya coğrafyasında Türkyenin etkinliğinin gün geçtikçe geliştiği bir dönemde Tüyap, birikimlerini ahşap sektörünün bu coğrafyada dünya pazarında öne çıkabilmesi için kullanmaktadır. Çeyrek asırı deviren fuarlar, genişleyen kapsamları, eklenen yeni salonları, ürün gamının genişlemesi, çalıştığı ulusal ve uluslararası basın ve yayın organlarıyla sektörün inovatif yaklaşımlarına ve hizmet verdiği mobilya sektörünün gelişimine büyük katkı sağlayacaktır.Güçlü ve deneyimli kadrosu, kolektif çalışma anlayışı çerçevesinde bir yıl önce hazırlıklarına başlanan, geniş kapsamlı etkin bir pazarlama ve tanıtım anlayışıyla planlanan fuarlar, gerek yurtiçinden gerek yurtdışından büyük ilgi görmektedir.

YURTİÇİ VE YURTDIŞI PAZARLARA ERİŞİM SAĞLAYAN ULUSLARARASI TİCARET PLATFORMU

Sektöre yeni pazarlar sunmak için pazarlama ağını genişleten Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob fuarları sektör ile ilgili STKlar, kamu kuruluşları, ilgili medya ve eğitim kurumlarından oluşan tüm sektörel ağı kapsayacak şekilde hazırlanan fuar tanıtım ve pazarlama faaliyetleri çerçevesinde özel davet ve alım heyeti çalışmalarına tüm sene boyunca yoğun bir şekilde devam etti. Yurtiçi farklı bölgelerden toplam 52 ilden gelecek yurtiçi alım heyetleri fuarlar sırasında Tüyap davetlisi olarak ağırlanacak ve katılımcı firmalar ile buluşma imkanı bulacaktır.

yazar

E-bülten için e-posta bırak