TÜYAP AĞAÇ İŞLEME MAKİNESİ VE İNTERMOB 2012 FUARLARI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

TÜYAP AĞAÇ İŞLEME MAKİNESİ VE İNTERMOB 2012 FUARLARI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

12-10-2012
TÜYAP AĞAÇ İŞLEME MAKİNESİ VE İNTERMOB 2012 FUARLARI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ
ULUSAL VE ULUSLARARASI ETKİNLİKLERİ İLE TAM BİR SEKTÖREL ŞÖLEN

Tüyapın 32 yıllık fuarcılık deneyimi ile 13-17 Ekim 2012 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşen 25. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarıve İntermob 15. Uluslararası Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojileri Fuarı tam bir sektörel şölen havasında geçti.

SEKTÖRÜ BÜYÜTEN, SEKTÖRLE BİRLİKTE BÜYÜYEN ÖNEMLİ BİR FUAR

Yabancı yatırımcıların Türkiyeye ilgilerinin artmasına, iş ortaklıkları ve önemli alışveriş süreçlerinin başlamasına katkıda bulunan Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob fuarları, sektörün lider ve teknolojiye önem veren katılımcılarıyla her geçen yıl daha da büyüyor. Dünya ile rekabet eden Ağaç İşleme Makinesi fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da, tüm katılımcılarına ve ziyaretçilerine yeni iş olanakları yaratmayı hedefliyor.

EUMABOISNIN TÜRKİYEDE DESTEKLEDİĞİ TEK FUAR

EUMABOIS Avrupa Ağaç İşleme Makine ve Ekipmanları Üreticileri Federasyonunun konusunda Türkiyede destekle diği tek fuar olan Ağaç İşleme Makinesi fuarı, katılımcı şirketlerin markalaşma süreçlerine katkı sağlayan en önemli pazarlama platformu olma özelliğini taşıyor. Bu yıl EUMABOIS, her yıl gerçekleştirdiği geleneksel buluşma toplantısını da Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob fuarlarında gerçekleştirdi.

HER GÜN BİRKAÇ ULUSAL VE ULUSLARASI EKİNLİK VARDI

Fuarların başlangıçtan bugüne geldiği noktayı katılımcı ve ziyaretçilere anlatacak, önemli etkinliklere imza atılan bu yılki buluşmada, farklı workshoplar, seminerler ve sürpriz etkinliklerle katılımcı ve misafirlerle kutlanan fuarların bu dönüm noktasına gelişi sektör temsilcilerinin heyecanını katlayarak arttırdı.

EKİN Yayın Grubu'nun fuayedeki standında yerli ve yabancı konuklarını ağırladığı ve birçok etkinliğe imza attığı fuarın ses getiren etkinlikleri arasında 1. Uluslararası Ağaçişleme Makineleri Zirvesi, Maksder Mobilya Aksesuar Tasarım Çalıştayı, Nanoteknoloji Paneli, Ahşap Oyma ve Atık Malzeme Workshopları, Uluslararası Ağaçişleme ve Mobilya Tedarikçi Yayıncıları Birliği FSMin 2. Kongresi, Uluslararası Basın Toplantısı, Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği Gala Gecesi ve 3. Maksder Tasarım Ödülleri yer aldı.

yazar

E-bülten için e-posta bırak