Türkiye'nin İlk Fuar Oteli "TÜYAP PALAS" Açıldı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Türkiye'nin İlk Fuar Oteli "TÜYAP PALAS" Açıldı

27-05-2014
Türkiye'nin İlk Fuar Oteli
Tüyap Palas "Çalıştığınız Yerde Dinlenin" Sloganıyla Açıldı!

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi içinde yer alan Türkiye'nin ilk fuar oteli Tüyap Palas 260 odası, toplantı odaları, nitelikli lokantaları, spor ve dinlenme alanlarıyla tüm misafirlerinin hizmetinde.

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi içinde yer alan otel, 260 odası, toplantı salonları, nitelikli lokantaları, spor ve dinlenme alanlarıyla tüm misafirlerinin hizmetine sunulmuştur.

Şık tasarımı ve iş dünyasının ihtiyaçlarına uygun yapısı ile Tüyap Palas günün yorgunluğunu hızlıca üzerinizden atmanızı sağlayacak konfor ve esnekliği bir arada sunan, bünyesinde engellilere uygun hazırlanmış odaları ve her tür ihtiyaç ile konforun düşünüldüğü süit odaları da bünyesinde bulundurmakta. Otel, 1000 kişilik balo salonu ve ilave toplantı salonları ile her türlü iş toplantısı ve kutlama organizasyonu için ideal bir ortam sunmayı hedeflemektedir.

yazar

E-bülten için e-posta bırak