TOGO, BENIN ve GANANIN EN BÜYÜK MOBILYACILARI TÜRKİYEYE GELİYOR

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

TOGO, BENIN ve GANANIN EN BÜYÜK MOBILYACILARI TÜRKİYEYE GELİYOR

07-04-2014
TOGO, BENIN ve GANANIN EN BÜYÜK MOBILYACILARI TÜRKİYEYE GELİYOR
Togo, Benin ve Gananın en büyük mobilyacıları Türkiyeye geliyor Türk mobilyacıların ayrıca Afrika pazarına da yöneldiğini vurgulayan İstanbul Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Abdullah Tever, Afrika ülkeleriyle birebir temasla ihracat yapmayı hedefl ediklerini açıkladı. Tever şöyle devam etti:

Togo, Benin ve Gananın büyük mobilya ithalatçıları nisan ayında Türkiyeye bizim davetlimiz olarak gelecekler. 3 ülkeden 33 ithalatçıyı İstanbulda ağırlayacağız. Togo Cumhurbaşkanının kız kardeşi de mobilya almak için gelecek. Bizim imalatçılarımızla bir araya gelecekler. Bu ülkeler mobilyalarını Çin, İtalya, İspanya gibi ülkelerden ithal ediyor. Ancak artık Türk mobilyası da satılacak. Gerilla sistemi ile satış yapacağız. Afrikalı tüketiciler Çin mobilyasından memnun değil. Çünkü kaliteli bulmuyorlar. İtalyan ve İspanyol mobilyaları da pahalı geliyor. Dolayısıyla Türk mobilyası bu ihtiyaca cevap verecek özelliklere sahip.
yazar

E-bülten için e-posta bırak