Teverpan, kapasitesini yüzde 30 artırdı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Teverpan, kapasitesini yüzde 30 artırdı

24-07-2012
Teverpan, kapasitesini yüzde 30 artırdı
Ağaç ürünleri sektöründe yurtiçinde ilk beş firma arasında olma iddiasındaki Teverpan MDF Levha Sanayi, üretimine Çerkezköy ve Veliköydeki iki fabrikayla devam ediyor. Firmalarının yüksek yoğunlukta lif levha (HDF kapı yüzey paneli, yurtiçinde bilinen adı ile Amerikan kapı paneli ile Türkiyede bir ilki gerçekleştirdiğini ve kendi markasını piyasaya sürdüğünü hatırlatan Teverpan Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Tever, Teverdoor, Türkiye'nin ilk kapı paneli tesisi. Üstün teknolojisi ile dünyanın en modern tesislerinden biri. Firmamız özellikle son üç yılda büyük ilerleme kaydetti. Gerek yeni yatırımlar, gerekse mevcut üretim proseslerinde yürüttüğümüz inovasyon çalışmaları neticesinde üretim kapasitesini yüzde 30 oranında artırdık diye konuştu.

Firma olarak son üç yılda yaptıkları çalışmaların neticesinde 2011 yılında cirolarının 2010 yılına göre yüzde 35 oranında arttığını dile getiren Zeki Tever, ayrıca pazarlamadaki başarılı satış stratejilerinin yurtdışında kendini gösterdiğini ve ihracat oranlarının önceki yıllara göre giderek arttığını belirtti.

Şu anda 58 ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerinden bahseden Tever, tanıtım çalışmaları için yurtdışı fuarlarına katılmaya özen gösterdiklerini belirtti. Tever, Sahip olduğumuz marka tanıtımı için ağaç sektöründe dünya genelinde gerçekleşen birçok fuara katılıyoruz. Firma olarak, en son Nisan 2012de Dubaide düzenlenen Wood Show Fuarına katıldık ve oldukça başarılı bir fuar geçirdik. 2012 yılında düzenlenecek ağaç sektörü ile ilgili birçok fuarda ülkemizi temsil etmek için firma olarak hazırlıklarımız tamamlamış bulunuyoruz dedi.

2012 yılından en önemli beklentilerinin yatırımını yapmış ve montajları başlamış olan yeni üretim tesislerinin planlandığı sürede ve planlandığı doğrultuda tamamlanması olduğunu dile getiren Zeki Tever, sözlerine şöyle devam etti:

Yurtiçi ormancılık sektöründe yapılan yeni düzenlemelerle sektör firmalarına öncelik verilmesiyle önümüzdeki yıllarda yurtdışına ihtiyaç kalmadan sektörümüzde faaliyet gösteren tüm firmalar yurtiçinden hammadde teminini gerçekleştirebilecek. Ormancılık sektörünün son yıllarda yapmış olduğu yatırımlar hem sektörümüz hem de ülkemiz açısından memnuniyet verici.

yazar

E-bülten için e-posta bırak