Starwood Yapı Marketler yurtdışı büyümesini sürdürüyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Starwood Yapı Marketler yurtdışı büyümesini sürdürüyor

26-07-2012
Starwood Yapı Marketler yurtdışı büyümesini sürdürüyor
Yurtiçinde bugün 30 noktada hizmet veren Starwood Yapı Marketler, franchising sistemiyle yurtdışı büyümesini de sürdürüyor. İran Tebrizde ve Türkmenistan Aşgabatta mağazaları bulunan Starwood Yapı Marketler, yakın zamanda Azerbaycan Baküde hizmet vermeye hazırlanıyor. Starwood, 2012 yılında Kazakistanda da yapılanmayı hedefliyor.

Starwoodun 2007 yılında her şehirde bir yapı market hedefiyle çıktığı yolda kararlı adımlarla ilerlediğini kaydeden Starwood Yapı Marketler Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Özgün, bugün 30 noktada hizmet veren firmanın yılın ikinci yarısında bünyesine sekiz yeni yapı market daha ekleyeceğini söyledi.

Mobilya yan sanayi ve aksesuarları alanında hizmet veren Starwood Yapı Marketlerinin dört yıl gibi kısa bir sürede İstanbulda İkitelli, Avcılar, Sultanbeyli, Ataşehir Fetih Mahallesi, Modokoda, Adana, Adıyaman, Ankara, Antalya, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Erzurum Çarşı, Eskişehir Emko, Eskişehir Baksan, Fethiye, Gaziantep, Giresun, Giresun Batlamasan, Isparta, İzmir, Kayseri, Konya, Tokat Niksarda, Ordu, Niğde, Alanya ve Tokatta hizmet verir duruma geldiğini dile getiren Özgün, Sırada İstanbulda altıncı nokta, Kocaeli, Muş, Ankara Sincan, Balıkesir Edremit , Tosya, Akçaabat ve Fatsa Starwood Yapı Marketler var. Bu noktalarda da hazırlık çalışmaları son hızla devam ediyor dedi.

Firmanın Türkiye genelinde halen mevcut olduğu şehirler dışında da yapılanmayı hedeflediğini ifade eden Özgür Özgün, Starwood Yapı Marketler, franchising sistemiyle yurtdışı büyümesini de sürdürüyor. İran Tebrizde 600 metrekare, Türkmenistan Aşgabatta bin metrekare alanda mağazalarda hizmet veren Starwood Yapı Marketler, Azerbaycan Baküde 650 metrekare alanda yakın zamanda hizmet vermeye hazırlanırken, 2012 yılında Kazakistanda da yapılanmayı hedefliyor açıklamasını yaptı.

yazar

E-bülten için e-posta bırak