Sicam Mobilya aksesuar ve yan sanayi fuarı 2022 başladı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Sicam Mobilya aksesuar ve yan sanayi fuarı 2022 başladı

19-10-2022
Sicam Mobilya aksesuar ve yan sanayi fuarı 2022 başladı
Dünya genelinde mobilya yan sanayi sektörünün önemli fuarlarından biri olan ve Avrupanın en büyük fuarlarından bir sayılan Sicam fuarı 18 Ekim’de kapılarını açtı, Ağırlıklı İtalyan , Alman ve diğer avrupa firmalarında olmak üzere yüzlerce firmanın katılımıyla gerçekleşen fuar ilk gününden itibaren ziyaretçi akınına uğradı. Türkiyeden de Ekin yayın grubu dahil 22 Firmanın katıldığı bu yılki fuar bu yıl bir salon eklenerek10 salonda gerçekleşti. Kendine özgü spesifik konseptiyle farklı bir fuar gerçekleştiren sicam’da standart ölçüde ve boyutta standlar bulunuyor, belli bir yükseklik standardını kimse aşamıyor. ayrıca katılımcılar için herşey içinde konseptiyle VIP restaurantlar ziyaretçiler için ise yine açık büfe yemek içecek noktaları bulunuyor.

 

 

Venedik Markopolo havaalanından fuar boyunca 30 dakikada bir fuara servis ve dönüş hizmeti var. Fuar aynı zamanda Pordenone kentinin en önemli gelir kaynaklarından biri. Yeterli hotel ve konaklama noktaları olmadığından çevre şehir ve kasabalar da fuarın genel imkanlarından faydalanabiliyorlar. Bugün fuarın 2. günü ve Türkiyeden de önemli bir ziyaret., standımıza uğradı. Katılımcılar genelde fuardan ve içeriğinden memnunlar. Dünyanın hemen her yerinden ziyaretçi görmek mümkün. Bizler de 2022 yılı ekim başında çıkardığımız Furniturk dergilerimizi dağıtarak Türk imalatcılarını bu platformda temsil ediyoruz.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak