SICAM 2023 yine çekim merkezi olmaya devam ediyor.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

SICAM 2023 yine çekim merkezi olmaya devam ediyor.

21-10-2023
SICAM 2023 yine çekim merkezi olmaya devam ediyor.
Uluslararası mobilya sektörü SICAM formatının etkinliğini kabul ediyor17 Ekim Salı gününden 20 Ekim Cuma gününe kadar Pordenone’de düzenlenen 14. SICAM fuarı, en iyi beklentilerin ötesinde bir yanıtla sona erdi: İtalya ve 34 yabancı ülkeden 650’den fazla katılımcının yer aldığı fuar, gücün gerçek bir teyidi oldu ve mobilya endüstrisi için bileşen ve aksesuar sektörünün canlılığı, gelecek yılın ana uluslararası fuarlarında sunulacak mobilyalara yönelik seçim ve karar anına işaret ediyor.

Dört açılış gününde yaklaşık 9.000 şirket ve toplam 20.000'den fazla katılımcı dünyanın her yerinden 112 ülkeden en iyi tedarikçileriyle tanışmak üzere Pordenone'deki fuara katıldı: on salonun 18.420 m2'lik net alanında Tedarik zincirinin tüm sektörlerinde birçok yeni yenilik önerilmektedir. Her zaman olduğu gibi, yüksek profilli iş toplantıları ve ticari ilişkiler Fuarın karakteristik özelliğiydi: Devir teslimini duyurmak için bu edisyon fırsatını değerlendiren Carlo Giobbi bu bağlamda "SICAM formatının güçlü bir noktası olduklarını teyit ettiler" dedi. SICAM'ın yönetimini Carolina Giobbi ve Michele Giobbi'ye devretti.

SICAM karmaşık ama çok yüksek performanslı bir makinedir: hem katılımcı hem de ziyaretçi olarak katılan şirketler çok yüksek bir sadakat oranını teyit etmeye devam etmektedir. Fuarın bu dört gününün sonunda, organizatörler bir sonraki edisyona katılmak için geçmişe kıyasla daha fazla başvuru aldılar: Fuarın etkinliği göz önüne alındığında, pazarın kendisinin sağlamaya devam ettiğine dair açık ve kesin bir sinyal. zamanlaması ve Kuzey Doğu'nun kalbindeki konumu, her yıl ideal buluşma noktası olarak seçilmesini sağlayan faktörler kümesidir.

Pordenone Belediyesi tarafından, 90'dan fazla randevu, toplantı, sergi ve girişime katılabilen binlerce kişinin ilgisini çeken bir fuarı kutlamak için oluşturulan platform olan "SICAM ile Pordenone'nin Keyfini Çıkarın" lansmanı ilgi ve merakla karşılandı. şehir merkezi.

Bu nedenle önümüzdeki yıl için SICAM 2024’ün randevusu 15 Ekim Salı gününden 18 Ekim Cuma günü olarak   belirlendi.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak