Schattdecor’dan Yeni Trend Konsepti ve Öne Çıkan Yeni Dekorlar

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Schattdecor’dan Yeni Trend Konsepti ve Öne Çıkan Yeni Dekorlar

19-07-2023
Schattdecor’dan Yeni Trend Konsepti ve Öne Çıkan Yeni Dekorlar
Schattdecor, interzum fuarı için tam vaktinde gerçekleştirdiği yeni trend konsepti lansmanıyla tasarım dünyasını "Freiraum" ile buluşturdu. Bugünün yaratıcıları ve geliştiricilerinin, teknolojinin ilerleme fırsatlarından ve yeni nesil zeki beyinlerden faydalanabileceğine dikkat çeken Schattdecor, pozitif bir gelecek için sektöre yeni ve ilham verici çözümler getiriyor. Kelime anlamıyla serbest alanı ifade eden "Freiraum" ile düşünce ve tasarım alanında sınırlar ortadan kalkıyor ve gelecek için sınırsız özgürlük fırsatları doğuyor. İşte "Şimdi Her Şey Mümkün"!

Ev = İş = Kamusal Alanlar: Bu yaklaşım, iç tasarım trendlerine de yansıyor. Farklı yaşam alanları arasındaki geçişler giderek daha akıcı hâle geliyor ve tasarımlar tüm alanlarda daha davetkâr ve evrensel bir nitelik kazanıyor. Doğa teması, iç mekanlarda ek bir yaşam alanı sunmanın yanı sıra önemli bir tasarım faktörüne dönüşüyor. Doğal, organik malzemeler ve formlar üzerine kurulu tasarımlar ve renkler ön plana çıkıyor.

Riva Sonsuz Olanak Sunuyor: Interzum fuarında ilk kez sergilenen bir Schattdecor yeniliği olarak Riva, her yerde büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Zarif ve dengeli bir duruş sergileyen bu muhteşem kiraz ağacı dekoru, budaksız ve çatlaksız görünümüyle kusursuz bir doğal kaplama karakterine sahip. Fuar boyunca son derece olumlu geri bildirimler alan Riva, en iyi dekorlar arasında yerini alıyor.

Dijital dünyadan gelen yeni trendler de büyük bir popülerlik kazanıyor. Doğal ahşap ve taş dekorasyonların yanı sıra, yeni düz renkler, üç boyutlu koleksiyonlar ve etkileyici dekoratif yüzeyler yüksek talep görüyor. Yaratıcı ve modüler konseptlerle kolayca birleştirilebilen yüzeylere olan ilgi devam ediyor. Buradaki temel fikir ise iş ve yaşamın bütünleşmesi. Sonuç olarak, ofisler ve kamusal alanlar daha sıcak ve konforlu bir atmosfere bürünüyor.

Salvador Meşe Her Şeyi Sunuyor

Doğal ve sade dekorlar da büyük ilgi görüyor. Salvador Meşe, doğallığı vurgulayan, ancak aynı zamanda yeni trend renkleriyle de mükemmel uyum sağlayan bir modern meşe dekoru simgesi. Hem mobilyalar için hem de geniş yüzeyler için uygun bir seçenek olan Salvador Meşe kısaca, her şeyi sunuyor!

Popüler Çok Satanlar

Acapulco Bağlantıları :Acapulco'nun doğal renk çeşitliliği, çevresiyle hemen bağlantı kurarak bu dekorasyonu kombinasyonlar konusunda çok yönlü bir hale getiriyor. Doğal malzemelere uyum sağlama özelliğiyle Acapulco, interzum 2023'te müşteriler ve ziyaretçiler tarafından bir kez daha popüler bir en çok satan olarak onaylandı.

Karlstad Meşe: Sıradaki Büyük Yenilik

Aynı durum, Schattdecor'un interzum standında çeşitli versiyonlarını sergilediği ve son derece olumlu geri dönüşler aldığı Karlstad Meşe dekoru için de geçerli ve bu dekorun geleceği için büyük bir potansiyel oluşturuyor. Neden mi? Modern, sürdürülebilir tasarım işte böyle bir şey! Sürdürülebilir çünkü dayanıklı ve çok yönlü. İster küçük ister büyük alanlarda olsun, Karlstad Meşe göze batmayan ve zamansız bir seçenek olarak en çok satan potansiyeline sahip bir dekor.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak