SANDER / Celal Öksüz : Türkiyede ve dünyada yüksek kalite anlayışıyla faaliyet gösteren SANDER, Proxline adı verilen yeni ürünü üretim aşamasına getirdi

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

SANDER / Celal Öksüz : Türkiyede ve dünyada yüksek kalite anlayışıyla faaliyet gösteren SANDER, Proxline adı verilen yeni ürünü üretim aşamasına getirdi

24-09-2014
SANDER / Celal Öksüz : Türkiyede ve dünyada yüksek kalite anlayışıyla faaliyet gösteren SANDER, Proxline adı verilen yeni ürünü üretim aşamasına getirdi
Sander Aksesuar Üretim Müdürü Celal ÖKSÜZ, sorularımızı yanıtlarken, firma ve 2014 yılı faaliyetleri, yeni Proxline serisi aksesuarları ve Tüyap Intermob 2014 fuarında sergileyecekleri ürünler hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.
Firmanız açısında 2014 yılı nasıl geçiyor, hedefleriniz nelerdir

T2014 yılında yepyeni bir ürün çıkardık. Bu konuda uzun soluklu bir çalışma yaptık. Çalışmalarımız neticesinde Proxline adını verdiğimiz yeni ürünümüzü üretim aşamasına getirdik. Günümüz piyasalarında pek çok ürün için ucuzluk, dayanıklılık ve görsellik belirleyici olmaktadır. Biz de bu üç ana unsuru yol olarak izledik.

Proxline serisi aksesuarlarımızın malzemesi alüminyumdur. Görsel olarak Steelline serisi ile birebir aynılık göstermektedir. Proxline serisinin temel özelliği Steelline serisindeki paslanmaz çeliğin muhteşem görselliğinin alüminyumda hayat bulmasıdır. Başlangıç olarak ülkemiz pazarında bu ürün gamına yönelik pazar payının en az %20sini hedeflemekteyiz.

Teknik olarak Proxline serisi aksesuarlarımızın başlıca farkı kapı ve ön panellerin düşey cumba kenarlarına yapılan zıvana işlemidir. Böylece panellerin hem ön hem arka yüz detayları görülebilmektedir. Proxline serisi aksesuarlarımız ülkemiz piyasasında firmamızın, dünya pazarlarında ise hem firmamızın hem de ülkemizin onur kaynağı olmaya adaydır.

Tüyap fuarında sergileyeceğiniz yeni ürün ve hizmetleriniz nelerdir 


SANDER AKSESUAR olarak üretimini yaptığımız ürünler ıslak hacimlerde kullanılan compack laminat kabin bağlantı aksesuarlarıdır. Üretmiş olduğumuz aksesuarların kalıp aşamasından ambalaj aşamasına kadar imalatı farikamızda yapılmaktadır. SANDER AKSESUAR olarak Türkiyede ve dünyada bu konuda uzmanlaşarak, hizmet verme anlayışını yüksek kalite anlayışımızla belgelendirerek (CE) sürdürmekteyiz. SANDER AKSESUAR olarak bünyemizde altı farklı sistemde üretim yapmaktayız. Bu ürünlerin Multisilver, Orionline, Proxline grupları Alüminyum, Stelline ise 304 Kalite Paslanmaz Çelik ve 1 i ise ABS plastik ürünlerden mamuldür.

Multisilver Kabin Aksesuarları

Multisilver Ürün Grubu neredeyse toplam üretimin yüzde 45ini kapsamaktadır. Ekonomik ve öne çıkan Kalite yapısıyla Multisilver Kabin Aksesuarları hemen hemen Türkiyenin vazgeçilmez ürün markası haline gelmiş bulunmaktadır Multisilver ürün grubuna 2 yıl garanti verilmektedir. Multisilver kabin aksesuarları kolay montajı ve ekonomik olması ile ön plana çıktığı için satışlarımızın lokomatifidir. Dayanıklılığı dikkate alınarak kullanım trafiğininin yoğun olduğu mekanlarda öncelikli olarak tercih edilmektedir. Örneğin; Cami, okul, hastahane vb.gibi.

Orionline Kabin Aksesuarları

Orionline ürün grubumuzda Aluminyum yoğunluğu daha fazla olup yüzeyinin parlak görünümüyle trafiği daha çok yoğun yerlerde ve görsellik aranan mekanlarda tercih edilmektedir. Orion ürün grubumuz da Multisilver grubu gibi alüminyum esaslıdır. Ancak bu grubumuzun ayırıcı özelliği mamullerin parlak ve ürün modellerinin değişik olmasıdır. Görselliğin ve dayanıklılığın düşünüldüğü mekanlarda tercih sebebidir.

Stelline Kabin Aksesuarları

Bu gruptaki tüm aksesuarlarımız 304 kalite PASLANMAZ ÇELİK malzemelerden imal edilmekte olup Avrupa normlarında kalite yapısına sahiptir görsellik ve dayanıklılık olarak favori ürünlerimizdendir. Stelline ürünler, görselliğin ağır bastığı mekanlarda uygulayıcıların tek çözüm ortağı olacak nitelikli ürünlerdir.
yazar

E-bülten için e-posta bırak