SAMET Mekanik İkili Kalkar Kapak Sistemi Multi-Mech Mutfakları ve Yaşam Alanlarını Değiştirmek İçin Hazır!

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

SAMET Mekanik İkili Kalkar Kapak Sistemi Multi-Mech Mutfakları ve Yaşam Alanlarını Değiştirmek İçin Hazır!

08-03-2022
SAMET Mekanik İkili Kalkar Kapak Sistemi Multi-Mech Mutfakları ve Yaşam Alanlarını Değiştirmek İçin Hazır!
SAMET’in deneyimli AR-GE mühendislerinin geliştirdiği Multi-Mech, mükemmel fonksiyonu ve sofistike tasarımı ile sektör profesyonellerinin ve son kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Mükemmel çalışma performansı, şık tasarımı, geniş ayar imkanları ve kolay montaj edilebilir yapısı ile Multi-Mech, sektörün geleceğine yön veren bir ürün olarak SAMET’in ürün gamındaki yerini almıştır.

Türkiye’nin lider, dünyanın ise en büyük Mobilya teknik aksesuarları üreticilerinden SAMET’in geliştirdiği Mekanik İkili Kalkar Kapak Sistemi Multi-Mech, mutfaklarda yer alan duvar ünitelerinde kullanıcıların hayatlarını kolaştırmak için tasarlandı.

Mükemmel Mekanizma ile Kusursuz Açılma ve Kapanma

Zarif bir açma hareketi ile açılan, istenilen seviye durdurulabilen duvar ünitesi kapağı, sahip olduğu minimalist tasarım ve ölçüler ile kabin içerisinde maksimum kullanım alanını sunmaktadır.

SAMET’in geliştirdiği inovatif damper mekanizması ile kapak açılırken de yavaşlatma fonksiyonu devreye girerek, hızlı ve sert açılmalara karşı daha stabil bir açılma deneyimi sunulmaktadır.

Multi-Mech mükemmel açılma performansı sonrasında kusursuz bir sessizlik ile yavaş bir şekilde kapanmaktadır.

Kapak açma ve kapatma fonksiyonları gerçekleşirken, kullanıcılar mükemmel fonksiyon ve kusursuz sessizliği deneyimleme imkanı bulur…

Elegan Tasarım ve Kusursuz Uyum

Multi-Mech, geniş renk yelpazesi ile farklı mobilya tasarımları ile kusursuz bir uyum yaratır, üstelik dekoratif süs kapakları üzerinde farklı logolarla kişiselleştirme imkanını da beraberinde getirir.

Geniş ve yüksek ahşap ve alüminyum kapaklar ile kusursuz bir uyum içerisinde çalışan Multi-Mech yüksek taşıma kapasitesi ile Mobilya tasarımlarında esneklik sunmaktadır.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak