SAMET, Interzum’da, dijital yaşam deneyimi CUBE ile fuara damgasını vurdu!

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

SAMET, Interzum’da, dijital yaşam deneyimi CUBE ile fuara damgasını vurdu!

31-05-2023
SAMET, Interzum’da, dijital yaşam deneyimi CUBE ile fuara damgasını vurdu!
50. yılını, üstün tasarım ve teknoloji ile birleştirdiği ürünleri ve uygulamaları ile kutlayan SAMET, Interzum 2023’de 50.Yılına özel fuar ziyaretçileri için oluşturduğu deneyim alanında tüm dijital yeniliklerini teknolojik bir şölenle sunduğu "CUBE" ile fuara damgasını vurdu.

 

Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen mobilya aksesuar üreticilerinden olan Samet, 9-12 Mayıs tarihleri arasında Köln’de düzenlenen küresel mobilya endüstrisindeki oyuncuların bir arada olduğu, sektörün en önemli buluşma noktası, Uluslararası Mobilya ve Ahşap İşçiliği Fuarı Interzum' da dijital deneyim harikası “Cube” ile ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim yaşattı.

Üstün tasarım ve teknoloji ile birleştirdiği ürünlerini bu yıl da fuarda sergileyen SAMET, kalkar kapak ürün grubuna yeni eklediği mekanik tekli kalkar kapak sistemi olan Slim-Mech’i ve dolap kabinleri için farklı çözümler sunan Master Açılı Menteşe ile Super Star Yavaşlatıcılı Menteşesi’yi ilk kez sektör profesyonellerinin beğenisine sundu.

Banyo ve Mutfaklardaki Kalkar Kapaklar İçin Kusursuz Çözümler

SAMET, kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmak için sofistike tasarım ve mükemmel fonksiyonu bir arada sunan Multi-Mech Mekanik ikili kalkar kapak sistemi ve Solo-Mech tekli kalkar kapak sisteminden oluşan kalkar kapak ailesine, yeni eklediği Slim-Mech Mekanik tekli kalkar kapak sistemi ile mutfak ve banyolarda fark yaratmaya devam ediyor. Dar ve küçük kabinler için tasarlanan mekanik kalkar kapak sistemi Slim-Mech ince ve zarif tasarımı ile kullanıcılara maksimum kabin içi kullanım kolaylığı sağlıyor. Kademeli açılma ve yavaş kapanma özelliğine sahip Slim-Mech sofistike tasarım ile mükemmel fonksiyonu bir arada sunuyor.

Hayatı Kolaylaştıran Tamamlayıcı Çözümler: Artflow Çekmece İçi Düzenleyici Sistemler

Çekmece sistemleri için tamamlayıcı çözümler de sunan SAMET yeni ürünü Artflow çekmece içi düzenleyici sistemi, ultra ince ve mıknatıslı panelleri sayesinde kullanıcıların çekmece içerisini istedikleri şekilde bölümlendirmesine imkan sağlıyor. Minimalist tasarım ve modern metalik görünüme sahip olan Artflow, kişiselleştirilebilir olması ile de tüm yaşam alanlarına uyum sağlıyor.

Menteşe Sistemlerinde Alternatif Çözümler

Farklı ve özelleştirilmiş tasarımlara sahip açılı kabinler için geliştirdiği 45 ve 90 derece açılı yeni frenli menteşe çözümü olan Master Açılı Menteşe özellikle köşe kabinlerde alternatif çözüm sağlıyor.

Menteşe grubunun en yeni üyesi olan, yeni nesil slide-on montaj özelliğine sahip entegre fren sistemli Super Star Yavaşlatıcı Menteşe ile özellikle küçük üreticiler ve marangozların hayatlarını kolaylaştıracak çözümler sunmaya devam ediyor.

‘’Configure Mate’’ Online ürün ve Gövde Konfigüratörü

Değişen dünya ve dönüşen yaşamlarla birlikte dijital çağın tüm gerekliliklerini yeni uygulamaları ile kullanıcısıyla buluşturan SAMET; üretici, tasarımcı ve mimarlara planlamadan üretime kadar her aşamada hayatlarını kolaylaştırmak için geliştirdiği gövde ve ürün konfigüratörü ‘’Configure Mate’’in fuarda ilk kez lansmanını yaptı. Web tabanlı çalışan ve kolay anlaşılır bir ara yüze sahip Configure Mate; mobilyalar için en uygun aksesuarların belirlenip, planlanması, projelendirilmesi ve sipariş edilmesinde kullanıcılarına rehberlik ediyor ve yardımcı oluyor. Uygulama üzerinden oluşturulan projelerin teknik çizimleri ve 3 boyutlu dosyaları da indirilebiliyor.

https://configuremate.sametglobal.com/

Omni – Kit ile kullanıcıya tam destek!

Kullanıcılarına hem satış öncesi hem de satış sonrası destek olmak amacıyla geliştirdiği SAMET Omni-Kit Mobil Uygulaması içinde yer alan kurulum videoları, kurulum hakkında sıkça sorulan sorular, ürün tanıtım videoları, ürün görselleri ve daha birçok özellik sayesinde SAMET ürünleri hakkında detaylı bilgi sunuyor. Omni – Kit, aynı zamanda kullanıcıların ürün ya da montaj konusunda herhangi bir desteğe ihtiyaç duyduklarında uygulama içinde yer alan canlı destek bölümü ile konunun uzmanlarından destek almasına imkân tanıyor. Tüm dünyada 8 dilde hizmet veren SAMET Omni-Kit’e Google Play ve App Store üzerinden ulaşılabiliyor.

1973 yılından bu yana sürekli inovasyonla yarının dünyası için ürünler tasarlayan ve üreten, 50 yıldır sürdürdüğü değerlerini bugün 80’den fazla ülkeye ürün ve hizmetleri ile ulaştıran SAMET, aynı zamanda uluslararası tüm stratejik ortaklarını birlikte ağırladığı 400 kişilik özel bir gala yemeği ile de 50. Yılını kutladı.

SAMET; tasarıma, teknolojiye ve yeniliğe olan tutkusunu, en iyi kullanıcı deneyimi sunduğu özel standı ve dijital deneyim alanı “Cube” ile birleştirerek, küresel endüstride yeni teknolojilerin ve yaklaşımların buluşma noktası olan Interzum’da en ilham veren markalar arasında yerini aldı.

 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak