PATENTLİ METAL DÜBEL, METAL MİNİFİX VE ÖZEL TIRNAKLI T-NUT İMALATIMIZLA SEKTÖRÜN HİZMETİNDEYİZ

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

PATENTLİ METAL DÜBEL, METAL MİNİFİX VE ÖZEL TIRNAKLI T-NUT İMALATIMIZLA SEKTÖRÜN HİZMETİNDEYİZ

21-03-2024
PATENTLİ METAL DÜBEL, METAL MİNİFİX VE ÖZEL TIRNAKLI T-NUT İMALATIMIZLA SEKTÖRÜN HİZMETİNDEYİZ
Marka Cıvata Bağlantı Elemanları Sanayi, 2008 yılında Hüseyin KURMUT ve Hasan KURMUT tarafından Bayrampaşa’da 100 m2’lik bir atölyede kurulmuştur. Sürekli gelişme ve yenilenme vizyonu ile bugün 1500 m2’lik kapalı alana sahip işletmesi ile aylık 170 ton üretim kapasitesine sahiptir. Cıvata, somun, vida, pul vb. bağlantı elemanları üretiminin yanı sıra müşterilerinin önemli hırdavat malzemeleri ihtiyaçlarının karşılanması konusunda da faaliyetlerini sürdürmektedir.

 

Konusunda uzman bir kadroya sahip olan firmamız, teknolojik gelişmelere paralel olarak, sürekli yenilenen makine ekipmanlarıyla, gelişen teknolojik yenilikleri araştırıp, eğitime önem vererek, bilinçli bir sorumluluk anlayışı ile hizmet vermektedir. Hizmetin teknoloji üzerinde yoğunlaşmasına önem veren firmamız, müşteri odaklı hizmet anlayışını hedef alarak, sektöründeki uzun yıllara dayanan deneyimi ve referansları ile Türkiye'nin önde gelen firmaları arasında yerini almıştır.

Marka Cıvata, Çayırova / Kocaeli Marmara Geri Dönüşümcüler Sanayi Sitesi’nde bulunan fabrikasında, bağlantı elemanları imalatı gerçekleştirilmekte, beyaz eşya, mobilya, mutfak, doğalgaz, yapı, armatür, savunma sanayi ve otomotiv ana ve yan sanayi sektörlerinde dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen birçok firmasına, bağlantı elemanları ve hırdavat malzemeleri ile ürün tedariki sağlamaktadır. Sahip olduğu eğitimli ve yeniliğe açık ekibi, sektöründe gerekli olan tüm sertifikalara sahip oluşu, geniş makine parkuru ve esnek üretim prosesleri, Marka Cıvata Bağlantı Elemanlarını bulunduğu bu sektörde, en önde gelen firmalardan birisi konumuna getirmiştir. 

2008’den beri hedefimiz; çevreye duyarlı, katma değeri yüksek ürünlerle “Güçlü Çözüm Ortağınız” sloganını yaşatmaktır.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak