ÖZLEM KAPAK, Türkiye Geneline ve Yurtdışına Yayılıyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ÖZLEM KAPAK, Türkiye Geneline ve Yurtdışına Yayılıyor

24-09-2014
ÖZLEM KAPAK, Türkiye Geneline ve Yurtdışına Yayılıyor
Mobilya ve Orman Ürünleri Sektöründe geniş bir ürün yelpazesine sahip olan ve 1972 den bu yana sektörde olan ÖZLEM TİCARET - Nurittin Limon firmasının köklü geçmişi ve deneyimi ile teknolojiyi yakından takip eden ve bunu bölgesinde tek olacak şekilde firmasına entegre eden Özen Limon ortaklığında kurulan ÖZLEM KAPAK & KAPI, membran mutfak & banyo dolap kapakları ve kapı sektöründe lider konumdadır.
Firmanın faaliyetleri arasında Membran Kaplama-Akrilik Mutfak & Banyo Dolap Kapakları Üretimi, Membran Kaplama - Amerikan Panel Kapı Üretimi, CNC İşlemeli Kapı Yüzeyi Üretimi, Dekoratif 3D CNC İşlemeli Panel ve Özel Ölçü Üretim, Mdf Ebatlama ve Bantlama Hizmeti, Alüminyum Ray Kapak ve Çerçeve Kapak Üretimi, Orman Ürünleri Satışı ve Marangoz Makinaları Satışı bulunmaktadır.

ÖZLEM KAPAK & KAPI artık yerel bir firma olmaktan kurtulup Türkiye geneline ve yurtdışına yayılmaktadır ve bunu planlı bir şekilde yapmaktadır çünkü zamanında iş teslimatı prensibini bozmak istememektedir. Buna istinaden büyümeye açık olan firma gerek hammadde temini ve stok, gerek üretim alanı gibi konularda şu anki ortalama üretiminin 3-4 katına kadar üretim kapasitesine sahiptir. Bu yüzden farklı pazarlara girip aynı kaliteyi, aynı fiyatı, zamanında iş teslimi prensiplerini bu pazarlarada taşımak istemektedir.

ÖZLEM KAPAK & KAPI yeniliklere açık bir firmadır ve gerek katılımcı gerekse ziyaretçi olarak fuarlara katılım gerçekleştirip sektördeki yenilikleri yakından takip edip yeni teknolojiyi entegre ederek her geçen gün kendini yenilemektedir. Firma her yıl düzenli olarak fuarlara katılımcı olarak katılmaktadır. Bu yıl da, 27 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında Tüyap İntermob 2014 Mobilya Yan Sanayi Fuarında 5. Salondaki 518/C Nolu standında siz değerli konuklarını beklemekte olacaktır.
yazar

E-bülten için e-posta bırak