ORGATEC 2014 Fuarı, Kapılarını 21 Ekimde Almanyanın Köln Kentinde Açtı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ORGATEC 2014 Fuarı, Kapılarını 21 Ekimde Almanyanın Köln Kentinde Açtı

13-11-2014
ORGATEC 2014 Fuarı, Kapılarını 21 Ekimde Almanyanın Köln Kentinde Açtı
DERGİLERİMİZLE BİRLİKTE ORGATEC 2014 FUARINDAYDIK

Dünya ofis mobilyaları pazarının flaş fuarı olan ORGATEC, iki yılda bir Almanya?nın Köln kentinde kapılarını açarak sektördeki en son trend, teknoloji ve tasarımları biraraya getirmekte. Yayın grubumuz, hemen her fuarda olduğu gibi bu yıl da 21 ? 25 Ekim tarihleri arasında Köln?de Türk mobilya endüstrisinin ihracat dergisi olan FURNITURK?ü uluslararası pazarların temsilcilerine dağıtarak sektörümüzü dünya pazarlarına taşımaya devam etti

120 FARKLI ÜLKEDEN 50.000 ZİYARETÇİ

Bu yıl, üçte ikisinin Almanya dışında geldiği belirtilen (yaklaşık 120 ülke) yaklaşık 50.000 ziyaretçiyi Köln Fuar alanına taşıyan ORGATEC 2014, açık kaldığı 5 gün boyunca toplam 105.000 m2lik bir alan üzerinde 41 ülkeden 624 markanın ürün ve hizmetleri ile tanışma fırsatını sundu. Bir önceki fuara oranla %7lik bir uluslararası ziyaretçi artışı yaşanan fuarda başta Türkiye olmak üzere Orta Doğu, Kuzey afrika ve Çinden önemli bir ziyaretçi patlamasının yaşandığını belirtiyor Koelnmesse yöneticileri.

DÜNYA OFİS TRENDLERİNİ BELİRLEYEN ETKİNLİK

Dünya ofislerinin geleceğini gözler önüne seren, iş yerleri, resmi daireler, kamu ve hizmet alanlarına yönelik hemen her ürün kombinasyondan örnekler sunular fuar akustikten aydınlatmaya, konferans teknolojilerinden ergonomic tasarımlara kadar binlerce ürünü oldukça profesyonel bir alıcı kitlesi ile buluşturdu.

Değişen ofis kavramı içerisinde yer alan hareketli tasarımlara ayrı bir vurgunun yapıldığı fuar tamamen bir audio visual şölen niteliğindeydi. İş dünyasının geleceğine yönelik konseptlerin, iş güvenliği, sağlık ve ergonomi temelinde ele alındığı fuarda aynı zamanda iş güvenliği, sağlık bakanlığı gibi resmi Alman kurumlarının da katkısıyla konuya ilişkin konuların da tartışıldığı toplantılar da yapıldı.

Fuarın Trend Forum alanlarında her gün iş ve hareketlilik, kuşaklar birarada, en iyi uygulamalar , calışma kültürü, yeni çalışma düzeni öncüleri, açık ofisler, iş hücreleri, ofis dekorasyonunda yeni konseptler gibi birbirinden değişik konular ele alındı.

22 TÜRK KATILIMCI

Bu yıl ki Orgatec fuarının katılımcıları arasında ARTOFİS, BATA METAL MOBİLYA, BOYTEKS, BUROTIME, CADI METAL, ÇAĞIN BÜRO, DEBERENN ARMA, DOXA OFİS, ERSA OFİS, KASELLA, KOLEKSİYON, NURUS, ORÇELİK, ÖZMADEŞ, PAPATYA, SANOVA, SERAS MOBİLYA, KİMSAN MOBİLYA, STAR ÇELİK, UYGUL MOBİLYA ve VİZYON BÜRO gibi isimler bulunmaktaydı.
yazar

E-bülten için e-posta bırak