MOBSAD'ın Geleneksel İftar Yemeği Cemile Sultan Korusunda Gerçekleşti

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

MOBSAD'ın Geleneksel İftar Yemeği Cemile Sultan Korusunda Gerçekleşti

04-07-2014
MOBSAD'ın Geleneksel İftar Yemeği Cemile Sultan Korusunda Gerçekleşti
Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği (MOBSAD) sektörü yine bir iftar yemeğinde buluşturdu. 3 Temmuz 2014 tarihinde Türk mobilya sektörünün ileri gelenleri, dernekler, odalar, firma ve basın temsilcileri Kandilli'nin muhteşem manzarasında biraraya gelerek hem iftarlarını yaptılar hem de sektörün gündemindeki konuları konuşma fırsatını buldular.

İTO Cemile Sultan Korusu Tesisleri Havuzbaşı Restaurantta gerçekleşen iftar yemeği 500 civarında seçkin davetlinin katılımıyla yapıldı. Bu yıl dokuzuncusu verilen MOBSAD İftarı geniş anlamıyla mobilya sektörünü temsil eden tüm oda, dernek, sanayi siteleri, kooperatif ve firmaları bir araya getirirken TOBB, İTO, İSO, KOSGEB, İİB, ETMK, İç Mimarlar Odası, MAKSDER, Yonga Levha Sanayicileri Derneği gibi önemli kuruluşlardan da başkan ya da yönetici düzeyinde katılım oldu. Sektörün önce gelen dernekleri olan MOSDER, MOBDER, MUDER, OMSİAD ve MODSİAD ile MASKO, MODOKO, MODESA, Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısı gibi önemli mobilya merkezleri bu güzel etkinlikte MOBSADı yalnız bırakmadı.
yazar

E-bülten için e-posta bırak