Mobilya sektöründe bir başyapıt. Festool sizi yolda bırakmaz.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Mobilya sektöründe bir başyapıt. Festool sizi yolda bırakmaz.

19-01-2023
Mobilya sektöründe bir başyapıt. Festool sizi yolda bırakmaz.
Festool Türkiye distribütörü olarak yarının dünyasını şekillendiriyoruz. Bu ürünleri şimdi iki kat daha hızlı.Daire testerelerinde devrim yaratan makine TS 55 SERİSİ: Milyonlarca testere yalan söylemez: TS serisi, mutlak hassas kesimleri, maksimum gücü ve olağanüstü dayanıklılığı ile her zaman öne çıkmıştır.Kullanıcı için çok önemli olan bir özellik olan olağan güvenilirlik ise devam ediyor - çalışma hızı emsalsiz: TS 55 artık iki katına kadar hızlarda kesiyor. Ayrıca yeni nesil kesme bıçakları, maksimum kesme performansı ile mükemmel kesme kalitesini garanti eder.Kılavuz raylar ve açılı dayanak gibi aksesuarlar veya makineye mükemmel şekilde uyan kıymık koruması ile sorunsuz kesimler sunar ve emme sistemi gibi sofistike ve denenmiş ayrıntılarla TS 55, mükemmel çalışma sonuçları ve birinci sınıf bir testere sistemi sağlar. - her türlü zor işlerinize Festool yeter.

-1° ila 47° arasında alttan kesme işleviyle açı ayarı

Toz emiş sistemlerimiz ile entegre çalışmaktadır.

Dilediğiniz ölçülerde klavuz ray  temini yapabilirsiniz. ( 80 cm – 5000 mt ) iki klavuz arası bağlantı sistemine sahiptir.

Daldırma testerelerimiz, karşılaştığınız zorluklar kadar çeşitlidir: Kılavuz raylarımız, çok çeşitli farklı testere bıçakları ve mükemmel şekilde eşleşen emme sistemi ile, mükemmel çalışma sonuçları için mükemmel bir şekilde hazırsınız - birinci sınıf bir testere sunuyoruz Her uygulama için sistem.

Uygulama alanları;

55 mm-75 mm kalınlığa kadar olan malzemelerde hassas dairesel

Kılavuz ray ve daire testere kullanarak iç kapıların boyuna kesilmesi

Parke döşeme ve yalancı derzlerde genleşme derzi imalatı

Boyuta göre sunta kesme

Alçıpan kesme ve işleme

 

ŞARJLI SUNTA KESME MAKİNASI SEÇENEĞİ İLE…

Çoğu zaman, sadece bir milisaniye bile çok önemlidir: Geri tepme, daldırmalı testere kullanırken ciddi yaralanmaların en yaygın nedenidir. Bu nedenle benzersiz KickbackStop özelliğimiz, akülü daldırmalı testeremizin testere bıçağını göz açıp kapayıncaya kadar durdurur ve böylece yalnızca iş parçanızı korumakla kalmaz, aynı zamanda ellerinizin yaralanma riskini de en aza indirir. Buna ek olarak, bu artık kullanıcıların genişletilmiş pil menzili ile iki kata kadar daha hızlı, güçlü ve hassas kesimler yapmasına olanak tanıyor. Yeni nesil testere bıçaklarımız birleştirildiğinde maksimum kesme performansı ve mükemmel kesim kalitesi sağlar. Testere sistemi, kılavuz raylar, açılı dayanak, kıymık koruması ve testere masası gibi akıllı sistem aksesuarlarıyla tamamlanır.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak