Miff 2023 bu yıl iki alanda görkemli bir başlangıç yaptı.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Miff 2023 bu yıl iki alanda görkemli bir başlangıç yaptı.

04-05-2023
Miff 2023 bu yıl iki alanda görkemli bir başlangıç yaptı.
Uzak Asya’nın en önemli fuarlarından olan Malezya MİFF mobilya fuarı 1-4 Mart 2023 tarihleri arasında MITEC ve WTCKL ’da olmak üzere iki fuar merkezinde eş zamanlı olarak gerçekleşti. Her iki fuar alanının da tüm salonlarının dolu olduğu fuar, uzun bir Pandemi sonrasında bölge ülkelerinin de katılımıyla büyük ilgi görüyor.

 

Asya endüstrisi için bir başka prestijli ticaret fuarı olan Furniture China ilk kez kendi ülkesinin dışında, başka bir ülkede Kuala Lumpur,  MIFF bünyesinde düzenleniyor.

Bu yıl Miff fuarında  önceki yıllara göre her aşamada önemli rekorlara da imza atıldı . 600 katılımcı firma, 14 ülkeden 20,000 üzerinde ticari ziyaretçi 6000 uluslararası satın alma firması fuardaydı.

 

Ekin yayın grubu -Mobilya dergisi o  her yıl olduğu gibi bu yıl da Miff & Mitec fuarının uluslararası davetlisi olarak Kuala Lumpur’daydı. Fuar boyunca pek çok etkinliğe katıldı, IAFP’nin 2023 yılı genel kurulunda yer alarak burada 2 yıllığına IAFP başkan yardımcılığı görevini üstlendi.

Fuarın ilk günkü Açılışında konuşan Dr. Dato Tan Chin Huat, Pandemi sonrası gerçekleşen 2023 Mart fuarında gerek katılımcı firma sayısı gerekse de beklenen ziyaretçi sayısında büyük bir rekor kırıldığını, hemen tüm salonların dolduğunu söyleyerek, katılımcılara ve ziyaretçilere teşekkür etti. Bu yıl Miff genel koordinatörlüğüne  getirilen Kelie Lim de, Fuarın tarihi bir rekor kırdığını söyleyerek partnerleri Furniture China ile daha da güçlendiklerini ve bu yıl pek çok yeniliklerin yanı sıra dizayn etkinliklerini de gerçekleştirdiklerini söyledi.

 MIFF, Güneydoğu Asya'daki 1 numaralı mobilya fuarıdır ve sürekli olarak dünya çapında ilk 10 arasında yer almaktadır. Gerçekten küresel bir B2B ticaret fuarı olan MIFF, gelişen ASEAN ekonomik eko sisteminde  mobilya endüstrisinin tam kalbine götürerek  mobilya  sektöründeki önemli bağlantılarla ilişki kurmanızı ve işinizi geliştirmenin yeni yollarını keşfetmenizi sağlıyor.

 Asya pazarı için bir başka üst düzey mobilya fuarı olan Furniture China ,  salgın kısıtlamaları nedeniyle  2020'den beri fiziksel bir etkinlik düzenlemedi. Bu etkinliği kaçıranlar  için Kuala Lumpur'daki buluşma çok önemliydi.  MIFF 2023, ile bölgesel endüstrinin iki devini birleştiren bu özel iş  birliği kanalıyla  Furniture China, en iyi uluslararası markalarından geniş bir seçki sunarak,  bölgenin dört bir yanından en son yaşam tarzı mobilya trendlerini öne çıkardı.  

 Mitec salonlarında iddialı  modern ve minimal ürünlerle gerçekleşen Furniture Chine,  Malezya  katılımı oldukça başarılı ve Fuara da önemli esinti getiren bir katılım oldu. Miff yöneticileri bu projeleriyle fuarı daha da etkili hale getirdiler. Fuarın dört günü boyunca her iki alan arasında düzenli olarak gerçekleşen rinklerle de ziyaretcilerin her iki fuarı gezme imkanları oldu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Katılımcı firmaların ürün seçkilerinden oluşan bir dizayn tasarım etkinliği gerçekleşti. Fuarın 3. günü gerçekleşen yarışmanın ödül töreninde uluslararası jüri tarafından belirlenen ödüle uygun ürünler sahiplerini buldu ve Ürünün tasarımcılarına parasal ödül ve başarı şiltleri dağıtıldı.  Yine fuarın 3. akşamı düzenlenen buyer night ile katılımcı firmalar müzik ve danslar eşliğinde eğlendiler.  Mobilya dergisi beş gün boyunca her yıl olduğu gibi bu yıl da  Asya’nın bu önemli fuarını  Türk mobilya sektörüyle paylaşıyor.

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak