MERVE ORMAN ÜRÜNLERİnden Yeni Showroom

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

MERVE ORMAN ÜRÜNLERİnden Yeni Showroom

24-09-2014
MERVE ORMAN ÜRÜNLERİnden Yeni Showroom
Merve orman ürünleri başarılı çalışmalarının ardından Ankara?da ürettiği ürünleri MERVE AHŞAP adı altında açtıkları Showroomlarında ahşap sevenlerle buluşturdu. Başta ahşap ayaklar olmak üzere pek çok ürünün bulunabileceği mağazada firmanın hemen tüm ürünleri bulunabilir.
SEKTÖRÜN DENEYİMLİ İSMİ

1997 yılında Ankara'da ticari hayatına Merve Orman Ürünleri Ltd. Şti. geçmişten gelen deneyimiyle kısa zamanda sektörün önde gelen firmalarından biri haline geldi. Kayın, Kereste dalında akla gelebilecek her boy ve ebatta ürünü hediyelik eşyacıların, tornacıların, masa, sehpa, sandalye ve mobilya imalatçılarının hizmetine sunan firma. 2014 yılı itibariyle ahşap ayak sektöründe önemli gelişime imza attı. Merve Orman Ürünleri Ahşap Ayak Fabrikası adı altında açtığı tesiste masa, sehpa, dresuar, sandalye, koltuk, kanepe, dolap ayakları imalatı, Lükens, Avangart ve tornalı modellerle kulaklı ve kulaksız olarak seri üretim yapmakta.

MERVE AHŞAP SHOWROOMU

Merve Orman Ürünleri, her geçen gün büyüyen ve büyüdükçe de kendisini yenileyen, kurumsallaşma adına atılım ve yatırım yapan güçlü ve köklü bir firma olup, son olarak açtığı showroomda da firmanın ürettiği hemen her ürünü bulmak mümkün. Burada sergilenen ürünler arasında lükens, avangart, torna ayaklar, merdiven trabzanları, merdiven babaları, küpeşte, seperatör ve paravan çeşitleri, dekoratif çerçeveler, tavan göbekleri, masif oymalar, baskılı ithal çıtalar, kapı ve cam çıtaları, alın tahtası, lambri, kavelya ahtapot (göbek) ayaklar, ahşap objeler, dekoratif ürünler ve daha başka pek çok kalem bulunmakta.

İHRACAT ÇALIŞMALARI HIZLANDI

Öte yandan firma yetkilileri, özgüvenli bir şekilde ilerlediklerini ve çalışmalarını ihracata yönelik olarak hızlandırdıklarını ve başta Arap ülkeleri olmak üzere tüm dünyaya ürünlerini tanıtacaklarını ifade ediyorlar.
yazar

E-bülten için e-posta bırak