MAKSDERin 4. Yıl Gala Gecesi 13 Ekimde

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

MAKSDERin 4. Yıl Gala Gecesi 13 Ekimde

31-07-2012
MAKSDERin 4. Yıl Gala Gecesi 13 Ekimde
Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği MAKSDER tarafından 13 Ekim Cumartesi gecesi TÜYAP Intermob fuarı açılış gününün akşamında düzenlenecek olan "MAKSDER Gala Gecesi"ne dernek üyesi 42 firma ile bu firmaların uluslararası müşterileri katılacaklar.
100'ü aşkın ülkeye ihracat yapan MAKSDER üyeleri, bu yıl TÜYAP fuarı sırasında fuar yönetiminin ana sponsor olacağı 600 kişilik dev bir şölen düzenleyecek. Aylar öncesi çalışmları başlatılan ve pek çok sürprizin eğlenceye dönüşeceği bu gecede İngilizce - arapça - Rusça şovlar yapılacak, şarkılar söylenecek... İsteyen firmalar, ayrı bir alanda ikili iş görüşmeleri de gerçekleştirebileceklerdir. TÜYAP fuar alanı içerisinde iki büyük restaurantta gerçekleşecek olan gecede, 42 firmanın yurtdışı müşterileri ortak bir program içerisinde ağırlanacak ve eğleneceklerdir. Aylar öncesinde kişiye özel davetiye gönderimleriyle hazırlanan etkinlik, gece boyunca çeşitli sürprizlerle sürecek.

MAKSDER, Aksesuar Ürünleri Tasarım Yarışması için Gün Sayıyor
Ağustos ayı sonunda seçici kurul tarafından değerlendirmeye alınacak tasarım yarışması ürünleri, şimdiden MAKSDER merkezine gelmeye başladı bile. Üniversite ve tasarımcıların yoğun ilgi gösterdiği yarışmada bu yıl üretici firmalardan daha fazla dışaıdan tasarımların konuk olması bekleniyor.. Fuar boyunca yapılacak aktif tasarım workshop'ları ile renklenecek olan etkinlik, pek çok tasarım derneği tarafından da destekleniyor.

yazar

E-bülten için e-posta bırak