MACROTECH / Murat Sevdirener: Kaliteli üretim için, kaliteli ve doğru kesici takım gerekir

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

MACROTECH / Murat Sevdirener: Kaliteli üretim için, kaliteli ve doğru kesici takım gerekir

24-09-2014
MACROTECH / Murat Sevdirener: Kaliteli üretim için, kaliteli ve doğru kesici takım gerekir
?Müşteri, eğer elde ettiği değerin ödediği fiyattan fazla olduğunu hissederse, size sadık kalır? sloganıyla 10 yılı aşkın süredir sektördeki hizmetlerine, yeni firmasıyla devam eden ve mobilya üretiminde kullanılan kesici takımların satış ve satış sonrası hizmetleri ile sektörde bilinen ve güvenilen firmalardan biri olmanın daimi hedeflerinden olduğunu belirten MACROTECH Makina Mobilya Elektrik İmalat San. ve Tic. Ltd. Şti. / Murat Sevdirener, firmaları ve ürünleri hakkında, aşağıdaki bilgiyi bizlerle paylaştı.
TANINMIŞ KESİCİ TAKIM MARKALARI, TÜRKİYE PAZARI İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR.

MACROTECH Makina Mobilya Elektrik İmalat San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak vizyonumuz Türkiye deki mobilya üretimi kesici takımları sektöründe, teknolojik yeniliklerin yaratıcısı ve takipçisi olarak, önderlik konumunu ve pazar payını sürekli arttıran bir firma olmaktır. Bununla beraber, müşteri memnuniyeti ile de bunu sürdürmek ve dünyaca bilinen markalardan oluşan mümessilliklerimizle daima artan seviyede hizmet verebilmektir. İtalya-Almanya-İspanya ve Japonya menşeli firmalarımızla sektörde hizmet vermekteyiz.

JAPONYA-KANEFUSA

Önemli mümessilliklerimizden ilki, 1896 da kurulmuş olan bir dünya devi olan 118 yıllık testere ve kesici takım üreticisi KANEFUSA Corporation. / Japan dır. Yüksek performanslı testerelerinde, alaşım içeriği tamamen bir sır olan sessiz ve titreşimsiz yapısı vardır. Aynı şekilde testere dişleri ise, dünyada eşi olmayan bir alaşım ve açı ile üretildiğinden, diğer bütün üreticilerin en iyi kalite ve/veya üst seviye olarak belirtilen ürünlerine göre, uluslararası testlerle belgelenmiş olarak en az 2,5 kat daha fazla kullanım ve daha uzun bileme ömrüyle rakipsizdir.

İTALYA-MICROTECH DIAMOND TOOLS

Diğer önemli ürün gruplarından biri olan dia yani PCD (Poly Crystallin Diamond) bıçaklara gelirsek, son 10 yıldır üstün teknik bilgimiz, bunun getirdiği çözümlerimiz ve hizmetimiz ile, dia bıçaklarda ve en önemlisi bunların kullanıldığı özel projelerde gerçek lider konumdayız. Markalarıyla dünya çapında bilinen diğer firmaların da İtalya daki tüm satışlarına fason üretim yaptığımız 35 yıllık MICROTECH DIAMOND TOOLS / İtalya markalı ürünlerimizi imal ettiğimiz 4.000m2 lik fabrikamızla hizmetinizdeyiz. İtalya dan gelen ileri teknoloji makinalarımızla bileme hizmeti de veriyoruz.

Kullandığımız dia plakalar, dünyaca en ünlü ve büyük 2 firması olan General Electric ve De Beers, sertifikalı olup, uzak doğu kökenli değildir.

İSPANYA-VIRUTEX

Ülkemizde de kullanım alanı sadece mutfak tezgahı olmaktan çıkarak her alanda artan Corian tabir edilen Akrilik Levha işlenmesi ile ilgili, 52 yıllık VIRUTEX / İspanyafirmasının ürünleriyle de hizmet veriyoruz.

İTALYA- RINALDI Srl. ve ILMA ITALIA

Diğer distribütörlüklerimiz ise, yine İtalyadan yüksek kaliteli karbür (tungsten carbide) bıçaklarda 43 yıllık RINALDI Srl. ve her türlü blanket bıçak ve şerit testerelerde, paketleme makinaları bıçaklarında uzman olan ILMA ITALIA dır.

Sonuç olarak, hedeflenen imalat kalitesi için, iyi makinalar ile beraber doğru, hassas ve güvenilir kesici takımlar kullanılması gerektiği anlayışında olan MACROTECH MAKİNA, kesici takım ve servis hizmetleriyle sektörümüzde yer almaktadır.
yazar

E-bülten için e-posta bırak