KASTAMONU USA Kuruldu

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

KASTAMONU USA Kuruldu

10-05-2016
KASTAMONU USA Kuruldu
Ağaç bazlı panel sektöründe dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan KASTAMONU ENTEGRE, stratejik pazarları arasında yer alan ABD’de önemli atılımlar yapıyor.

ABD’deki geniş orman varlığı ve gelişmiş lojistik imkânlarından yararlanan KASTAMONU ENTEGRE,  geçtiğimiz ay Florida'da Kastamonu USA şirketini faaliyete geçirdi.

 

 Yaklaşık 10 yıldır, MDF üretiminde kullandığı cips (ağaç yongası) ihtiyacının bir bölümünü ABD'den karşılayan ve  sahibi olduğu gemi ile Türkiye’deki fabrikalarına taşımasını yapan KASTAMONU ENTEGRE, Florida'da kurduğu şirketle ABD'deki varlığını resmi olarak da tescillemiş oldu.

 

Bu kuruluşla birlikte hammadde tedarik güvencesi ve fiyat avantajı sağladıklarını belirten Kastamonu Entegre CEO'su Haluk Yıldız, böylece yurtiçi rekabette bir adım daha öne geçtiklerini belirtti.

 

Kastamonu Entegre olarak 10 yıldır, kesintisiz çift haneli büyüdüklerini ve son dönemde yaptıkları yatırımlarla sektörde dünya sıralamasını değiştirdiklerini ifade eden Haluk Yıldız şunları söyledi: "KASTAMONU ENTEGRE olarak sürdürülebilir büyüme için yeni pazar ve yeni hammadde kaynaklarına yatırım yaparak, sadece Türkiye pazarını değil tüm dünya pazarını hedefliyoruz. Sektördeki yarım asra yakın tecrübemizle hayata geçirdiğimiz Kastamonu USA’in bizi hedeflerimize daha da yakınlaştırdığına inanıyoruz.”

yazar

E-bülten için e-posta bırak