Kastamonu Entegre yenilikleri İntermob’da büyük ilgi gördü

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Kastamonu Entegre yenilikleri İntermob’da büyük ilgi gördü

21-11-2022
Kastamonu Entegre yenilikleri İntermob’da büyük ilgi gördü
Ağaç bazlı panel sektörünün global markası Kastamonu Entegre, 25. İntermob Fuarı’nda yaşam kalitesini artıran inovatif ürünleriyle dikkat çekti. Sektörün uluslararası zirvesinde yurt içi ve yurt dışından iş ortaklarını ağırlayan marka, suya ve neme dayanıklı laminat parke serisi Floorpan Aquamax, mutfak dolaplarının değişimi için ekonomik ve çevreci çözüm sunan Yenyle, ses yalıtım sistemi QuietPan ve 10 farklı dekor seçeneğine sahip yeni parke serisi Floorpan Wings’i ilk kez tanıttı.

 

Kastamonu Entegre, pandeminin ardından yoğun katılımla gerçekleşen İntermob fuarında yeni ürünlerini ilk kez tanıttı. Her iç mekân kurgusuna uyum sağlayan farklı renk ve desen seçenekleriyle gürültü problemini estetik bir şekilde çözen QuietPan ses yalıtım sistemi, fuarın öne çıkan ürünleri arasında yer aldı. Mevcut duvarları kırmadan inşaat sonrası da uygulanabilen QuietPan, ev, ofis, okul, hastane, otel gibi alanlarda +13dB’e varan ses yalıtımı ile yaşam kalitesine önemli katkıda bulunuyor.

 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak