IWF ATLANTA Uluslararası Ağaç İşleme Fuarı 23-26 Ağustos 2022’ de gerçekleşti.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

IWF ATLANTA Uluslararası Ağaç İşleme Fuarı 23-26 Ağustos 2022’ de gerçekleşti.

29-09-2022
IWF ATLANTA Uluslararası Ağaç İşleme Fuarı 23-26 Ağustos 2022’ de gerçekleşti.
IWF Uluslararası Ağaç İşleme Fuarı , Kuzey Amerika’nın en büyük ahşap işleme teknolojisi, tasarım fuarıdır. Küresel ahşap işleme sektörü için en önemli destinasyonlardan biridir. IWF, mimari ahşap işleri, marangozluk, döşeme, mobilya imalatı, mühendislik ürünleri, kapılar, pencereler, makineler, aletler, metaller, plastikler ve daha pek çok konuda en son çözümleri sunar. IWF, ağaç işleme işinin iş yaptığı yerdir. Iİki yılda bir düzenlenen WF fuarında hammaddeler, sarf malzemeleri ve bitirme aksesuarlarından ağaç işleme ve malzeme işleme makinelerine kadar. Ayrıca ahşap, plastik ve diğer malzeme işleme sektörleri için en yeni ürünler, trendler ve çözümler. Daha fazla kaynaktan, daha fazla seçenek ve çeşitlilikte daha fazla yeni ürün sergileniyor.

IWF Uluslararası Ağaç İşleme Fuarı ,  Kuzey Amerika'nın en büyük ahşap işleme teknolojisi, tasarım fuarıdır.  Küresel ahşap işleme sektörü için en önemli destinasyonlardan biridir. IWF, mimari ahşap işleri, marangozluk, döşeme, mobilya imalatı, mühendislik ürünleri, kapılar, pencereler, makineler, aletler, metaller, plastikler ve daha pek çok konuda en son çözümleri sunar. IWF, ağaç işleme işinin iş yaptığı yerdir. Iİki yılda bir düzenlenen WF fuarında  hammaddeler, sarf malzemeleri ve bitirme aksesuarlarından ağaç işleme ve malzeme işleme makinelerine kadar. Ayrıca ahşap, plastik ve diğer malzeme işleme sektörleri için en yeni ürünler, trendler ve çözümler. Daha fazla kaynaktan, daha fazla seçenek ve çeşitlilikte daha fazla yeni ürün  sergileniyor.
IWF Industry Partners Alliance (IPA), ağaç işleme endüstrisinin önde gelen 20 ticari ve profesyonel kuruluşunuda   bir araya getiriyor ve yalnızca üyelere özel avantajlar sağlıyor. Aşağıdaki  Türkiye’den Türk Ağaç işleme makineleri sektörünün en büyük derneği olan AİMSAD’da IPA üyesi olarak bu yıl Atlantadaki fuarda yerini aldı.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak