İtalya Sicam fuarı bu yıl beklentileri aştı.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

İtalya Sicam fuarı bu yıl beklentileri aştı.

10-11-2021
İtalya Sicam fuarı bu yıl beklentileri aştı.
12-15 Ekim tarihleri arasında Pordenone’de düzenlenen Sicam’ın on ikinci baskısı, en iyimser tahminleri bile geride bırakan bir başarı elde etti. İtalya ve diğer 28 ülkeden 540’ın üzerinde katılımcı ile etkinlik, 2020-2021 döneminde devam eden ve hatta tasarım ve üretim kapasitesini yoğunlaştıran mobilya endüstrisi için bileşen ve aksesuar sektörünün gücünün gerçek bir teyidi oldu.
Mobilya endüstrisi profesyonelleri, İtalya'ya ek olarak 97 kadar yabancı ülkeden 7.200'den fazla şirketi temsil ederek katıldı . Yüzde 66'sı İtalya'dan ve yüzde 34'ü yurtdışından geldi. Pandeminin yayılmasını engellemek için uygulanan tüm kısıtlamalar ve uluslararası uçuş tarifelerinin hala 2019 seviyelerinden uzak olması nedeniyle etkinliğe giden haftalarda bu yaygın temsili hayal etmek zordu." Ama yine de birçok şirket bize inanıyordu ve bizimle yatırım ," açıkladı Carlo Gobbi , Sicam kurucusu ve organizatörü. " Piyasa durumunu tam olarak takip ettiler ve yeni işlerin bu formatta somut bir şekilde geliştirilebileceğinin farkında olarak, yüz yüze ticaret fuarlarına geri dönmek için gerçek bir arzuları vardı. Tüm hesaplara göre, salonlardaki atmosfer pandemi öncesi zamanlarda görülene benziyordu ve yeniden bağlantı kurmak ve daha da yoğun bir şekilde normal çalışmaya geri dönmek için açık bir istek vardı.Carlo Gobbi , " Bu yıl, Pordenone'ye gelip SICAM'a bizzat katılmayı seçenlerin çok tatmin edici bir deneyim yaşadıkları her zamankinden daha fazla doğru, " dedi. " Tescili sayısı açıkça bu kanıtlamak etkinlikte alınan 2022 yılında dönmek için. Biz kendi kornamızı çalacak kişiler değiliz, bunun yerine bize etkinliğin işe yarayıp yaramadığını şirketlerin kendi eylemleri gösteriyor. " Sicam 2021 kesinlikle çok etkili olduğunu gösterdi. Bu ilk toparlanma döneminde yüz yüze etkinlikler olarak düzenlenen ticaret fuarları, iş dünyasının hala çok güncel ve hayati olan bu köklü araç olmadan yapamayacağını açıkça gösterdi.
yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak