INTERMOB ve AĞAÇ İŞLEME MAKİNELERİ 2014 Fuarları Sırasında Gerçekleşen Etkinliklerden

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

INTERMOB ve AĞAÇ İŞLEME MAKİNELERİ 2014 Fuarları Sırasında Gerçekleşen Etkinliklerden

13-11-2014
INTERMOB ve AĞAÇ İŞLEME MAKİNELERİ 2014 Fuarları Sırasında Gerçekleşen Etkinliklerden
TASARIM PANELİTüyap fuarları, her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörün nabzını tutan pek çok sektörler etkinliğe sahne oldu. Bunların arasında fuarın ilk günü 13.30?da gerçekleşen ve ETMK İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen ?TÜRKİYE'DE MOBİLYA ve MOBİLYA AKSESUARLARI SEKTÖRÜNDE TASARIM? isimli paneldi.
ULUSLARARASI BASIN TOPLANTISI

Fuarın ikinci günü sabah saat 10.30da yabancı basının davet edildiği ULUSLARARASI BASIN TOPLANTISI gerçekleşti. Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Ali Muharremoğlu, Proje Grup Başkan Yardımcısı Ediz Tok, Proje Pazarlama Grup Müdürü Murat Düzenli ve EKİN Yayın Grubu Genel Koordinatörü ve FSM Başkanı Zeki Yücelin soruları yanıtladığı ve fuarlar hakkında bilgiler verdiği toplantıya çok sayıda yabancı basın mensubu katıldı. Ali Muharremoğlunun açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, kendisi Tüyap ile Reed ortaklığı üzerinde bilgiler verirken, Ediz Tok fuar hakkında, Murat Düzenli de Tüyapın fuarların tanıtımı konusunda yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği faaliyetleri özetledi.

FSM YILLIK TOPLANTISI

Aynı gün Saat 11.30da Uluslararası Mobilya Yayıncıları Birliği FSMin 2014 yılı toplantısı yapıldı. Ekin Yayın Grubunun başkanlık ettiği toplantıya derneğe üye olan ve 12 ülkenin önde gelen sektör yayıncıları katıldı.

5. MAKSDER TASARIM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

29 Eylül Pazartesi günü saat 14.00de Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği MAKSDERin 5. Tasarım Yarışması Ödül Töreni TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünalın da katılımıyla gerçekleştirildi ve daha sonra bir de kokteyl verildi.

AİMSAD 1. OLAĞAN GENEL KURULU

Aynı gün saat 16.30da da bu yas kurulan AİMSADın ilk olağan Genel kurulu gerçekleşti ve bir de kokteyl verildi.

MASİF AHŞAP PANELİ

30 Eylül Salı günü bu kez MASİF AHŞAP MALZEMENİN KULLANIM ALANLARI ve TASARIMA ETKİLERİ konulu bir panel düzenlendi. Sektörün ilgiyle izlediği ve Prof. Dr. Alpay Er tarafından yönetilen panelin konuşmacıları ve konuşma konuları şöyleydi : Dr. Müh. Sabit Tunçel Endüstriyel Hammaddelerin Çevresel Etki Düzeylerinin Karşılaştırması, Doç. Dr. Sait Dündar Sofuoğlu Masif Ahşap Malzemenin Kullanım Alanları, Tasarımcı Gürçağ Özler Masif Ahşapla Tasarlamak, Doç. Dr. Füsun Curaoğlu Tasarım Malzemesi Olarak Ahşap, Orm. End.Yük. Müh. Metin Kahveci-Orm. End. Müh. Ahmet Doğan Lamine Ahşap ve Masif Panel ve Prof. Dr. Nusret As Orm. End.Yük. Müh. Metin Kahveci Ahşap Yapı Elemanları.

MOSFED YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

Aynı gün Saat 16.00da yine bu yıl kurulan ve 6 mobilya derneğini biraraya getiren Türkiyenin ilk Mobilya Federasyonu MOSFEDin Yönetim Kurulu Toplantısı Burgaz Salonunda yapıldı.

MAKSDER OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU

Fuarın son günü olan 1 Ekim Çarşamba günü ise saat 11.00de Kandilli Toplantı Salonunda Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği MAKSDERin Olağanüstü Genel kurulu yapılarak dernek tarafından MOSFEDde temsil edilecek üyelerin seçimi gerçekleşti.
yazar

E-bülten için e-posta bırak