İntermob fuarı’nda Mobiboya rüzgarı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

İntermob fuarı’nda Mobiboya rüzgarı

21-11-2022
İntermob fuarı’nda Mobiboya rüzgarı
Mobilya sektörümüzde Türkiye’nin son yıllardaki en önemli yatırımlardan biri olan Mobiboya tesisleri üretime başlayarak ilk uluslararası ve bölgemizin en büyük fuarı olan İntermob mobilya yan sanayi malzemeleri ve orman ürünleri fuarına katılarak su bazlı boya üretimlerini tanıttı.


 

Su bazlı boya ve vernik yüzey işlemlerinde lider:

 Subazlı boyalar Avrupada son yıllarda en öne çıkan teknoloji ve uygulama teknikleridir. Bu sadece uygulamalarla sınırlı olmayıp gerek AB gerekse de uluslat-rarası pek çok devlet ve kurumun da uygulama zorunlulukları koyduğu tüketicileri korumaya ve farkındalık yaratmaya yönelik çok önemli prosedürler oluşturdu. Özellikle AB ve Amerika’ya ihracat yapacak firmaların bu urun ve ona yönelik sertifikalandırmalara sahip olmaları gerekiyor.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak