Intermob 30 Eylül-3 Ekim 2023, WoodTech 19-23 Ekim 2023 tarihleri arasında Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde...

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Intermob 30 Eylül-3 Ekim 2023, WoodTech 19-23 Ekim 2023 tarihleri arasında Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde...

15-01-2023
Intermob 30 Eylül-3 Ekim 2023, WoodTech 19-23 Ekim 2023 tarihleri arasında Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde...
Getirdiği yeniliklerle her sene etkinliğini artıran Intermob 25. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı ve WoodTech 36. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı, bu yıl farklı tarihlerde gerçekleştirilecek.

Bu zamana kadar eş zamanlı olarak düzenlenen iki fuar daha fazla firmaya ve ürüne yer verebilmek amacıyla ayrı ayrı tarihlerde kapılarını açacak. Intermob 30 Eylül-3 Ekim 2023’te, WoodTech ise 19-23 Ekim 2023 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Reed Tüyap Fuarcılık tarafından Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği (MAKSDER) iş birliği ile gerçekleşen Intermob ve Ağaç İşleme Makine Sanayicileri Derneği (AİMSAD) ve Avrupa Ağaç İşleme Makinesi İmalatçıları Federasyonu (EUMABOIS) iş birliğiyle düzenlenen WoodTech bu yıl farklı tarihlerde düzenlenecek. Son 3 yıldır katılımcılar ve ziyaretçilerden gelen geri bildirimler ve yürütülen araştırmalar sonucunda daha fazla firmaya ve ürüne yer verebilmek amacıyla yapılan değişiklik ile mobilya yan sanayisini buluşturan Intermob; 30 Eylül-3 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenecek. Ahşap, orman ürünleri ve teknolojilerine odaklanan WoodTech ise 19-23 Ekim 2023 tarihleri arasında Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

 

Yerli ve yabancı firmalara rahatlıkla yer sağlanacak

Sektörün yeni oyuncularına yer sunabilmesi ve stant alanını genişletmek isteyen katılımcıların taleplerine cevap verebilmek adına bu yıl her iki fuar da farklı tarihlerde gerçekleşecek. Dünyadaki örneklerine benzer yapılanma ile gerçekleşen bu değişim tüm sektörlerin iş bağlantılarına olumlu katkılar sunacak. Fuarların metrekaresinin genişlemesiyle birlikte katılım talebi gösteren, uzun zamandır yer bekleyen yerli ve yabancı firmalara rahatlıkla yer sağlanacak.

Avrupalı ziyaretçide artış var

Fuarlarda geçen yıla göre yerli ziyaretçide yüzde 12, yabancı ziyaretçide ise yüzde 25 gibi yüksek bir artış oranı yakalandığı 2022 yılında, 130 ülkeden 12 bini yabancı ziyaretçi olmak üzere 60 bin iş insanı bu fuarlarda ağırlandı. Alım heyeti programları ile 29 ülkeden 300’den fazla profesyonel alıcı katılımcılarla buluştu.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak