Gözübüyük A.Ş. Hi-Macs®i Piyasanın Lider Markası Haline Getirdi

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Gözübüyük A.Ş. Hi-Macs®i Piyasanın Lider Markası Haline Getirdi

13-11-2014
Gözübüyük A.Ş. Hi-Macs®i Piyasanın Lider Markası Haline Getirdi
LG Hausys in Hi-Macs® Akrilik Panellerinin Türkiye Distribütörü olan GÖZÜBÜYÜK Orman Ürünleri A.Ş. tarafından gönderilen ve firmanın tarihçesi ile ürün ve hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgiler içeren yazıyı aşağıda bulabilirsiniz.
1960 dan günümüze

Gözübüyük® Orman Ürünleri Ticaret A.Ş. sektöründeki haklı saygınlığına; 1960dan günümüze dek devam eden ticari faaliyetleriyle ulaşmış ve ticari etik değerleri gözeterek, müşterilerini memnun etmek, ve müşterileriyle birlikte büyümeyi hedeflemiştir.

Gözübüyük® A.Ş. bünyesindeki güvenilir ve tecrübeli çalışanlarıyla, piyasa koşullarını, modern ve güncel malzemeleri, tercih konusu olan orman ürünlerini; sürekli araştırarak, müşterilerine en doğru ve güvenilir olanlarını sunmayı hedeflemektedir.

Gözübüyük® A.Ş. 10.000 m²nin üzerindeki depo alanlarında, stoklarındaki binlerce renk seçeneği ve ürün yelpazesiyle müşteri taleplerine anında cevap verebilmekte ve bunu da ilke olarak benimsemektedir. Yirmidörtbinden fazla olan müşteri portföyümüz bu memnuniyetinin bir göstergesidir.

Şirketimiz faaliyetine devam ettiği süre boyunca, tedarik ettiği onlarca ürün çeşidine, sürekli yenilerini eklemekte ve ürün gamını gittikçe arttırmaktadır. Bunlara bir örnek de dünyaca ünlü LG Hausys ürünü olan Hi-Macs® %100 Akrilik Panelleri, Akrilik Eviye ve Hilton lavabolarıdır.

2014 Ağustos ayında LG Hausys in Hi-Macs® Akrilik Panellerinin Türkiye Distribütörü olan Gözübüyük A.Ş. geçtiğimiz sene içerisinde Türkiye geneline ulaşmış, Hi-Macs®i piyasanın lider markası haline getirmiştir.

Hi-Macs® 132 milyar dolar cirolu LG Grup un 53 firmasından biri olan LG Hausys yapı malzemelerinin bir ürünüdür. 1995 yılında G.Kore de üretimine başlanmıştır. %100 Akrilik bağdaştırıcıyla sektöründeki rakipleriyle kalite farkı olmadığı gibi, 3Boyutlu Marmo serisi gibi doğal görünümlü ürünleriyle de bir adım öndedir.

Türkiye stoklarında bulunan 65 den fazla renk seçeneğinin yanı sıra, özel projeler ve dekorasyonlar için de 3mm, 6mm, 9mm ve 12mm gibi özel kalınlık seçenekleri ile imalatçıların ve tasarımcıların sınırlarını kaldırmaktadır.

Gözübüyük® A.Ş. olarak imalatçıların zorluklarını çok iyi bilmekte, ve bu sebeple de sürekli olarak tüm renkleri stoklarında tutmaktadır. Ayrıca standart dışı kalınlıkdaki ürünler de stoklarda bulundurulmaktadır.

Hi-Macs içeriğindeki özel formül sayesinde ısıl şekillendirme yapılarak, havalimanlarından anaokullarına, muayenehanelerden otel odalarına, hastanelerden villalara inşaat sektörünün her alanında kullanılmaktadır. Şeffaf içerikli serisinin özelliklerinden dolayı, yazı, figür, yönlendirme gibi çeşitli içeriklerle mekanınızın zenginleşmesine yardımcı olur.

Hi-Macs® ETA, GreenGuard, ISO, NSF başta olmak üzere konusunda gereksinim duyulan tüm sertifikalara sahiptir. B1 yanmazlık sertifikası ile de özel gereksinim duyulan denizcilik ve sağlık sektörü gibi branşlarda da tasarımcının ve imalatçının tüm gereksinimi karşılamakatadır. Ayrıca GreenGuard sertifikası almayı hedefleyen şantiyelerde destek vermekte, özellikle günümüzde üzerinde hassasiyetle durulan enerji verimli, akıllı ve yeşil bina kavramları için çalışmaları desteklemektedir.

Gözübüyük® A.Ş. Hi-Macs® in kullanımını Türkiye genelinde yaygınlaştırılmasını sağlamak için özel ve kamu kurumları ile sürekli olarak işbirliği yapmakta, bu kurumlardaki tasarımcı, uygulayıcı ve kontrollerin bilinçlendirilmesini sağlamakta, seminerler ve tanıtım etkinlikleri yapmaktadır. Şantiyelerde uygulayıcıları bilgilendirmekte, bu ürünün benzeri ürünlerden ayırt edilebilmesini sağlamak için çalışmalarda bulunmaktadır.

Gözübüyük® A.Ş. orman ürünleri konusundaki deneyimleri ve müşteri portföyünün verdiği özgüvenle, Türkiye genelinde onlarca hastane projesinde, toplukonut , rezidanslara, demiryolu istasyonu, havaalanlarına malzeme tedariği sağlamakta, Bu projeler için imalat yapan üreticileri desteklemekte, ve gelecekteki projeler için malzeme altyapısını hazırlamaktadır.

Hi-Macs® Türkiye Mümessili olan Gözübüyük A.Ş. olarak, anahtar teslim proje ve mutfak çözümlerinizde, Türkiye genelindeki mutfak teşhirlerinizde, örnek daire çözümlerinizde, akrilik kapak, son kullanıcıya hitap edecek kutulu ürün çözümlerinizde, iç ve dış cephe kaplamalarınızda her türlü desteği vermekteyiz. Akrilik plakalarla imalat yapmayı düşünen imalatçılara da Festool Bayiliği sayesinde makine ve ekipman desteği verdiği gibi, eğitimler vererek ve sunumlar yaparak da onların bu sektörde çalışmalarına olanak sağlamaktayız.

Sizlerden hiçbir desteği esirgemeyeceğimizin bilincinde olarak, imalat, montaj, proje, uygulama gibi aklınıza gelecek her konuda lütfen çekinmeden bize ulaşınız, uzman kadromuzla sizle arzu ettiğiniz desteği sağlayacağımızdan eminiz.
yazar

E-bülten için e-posta bırak