GASAN Gazlı Amortisör INTERZUM Guangzhou Fuarındaydı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

GASAN Gazlı Amortisör INTERZUM Guangzhou Fuarındaydı

10-05-2016
GASAN Gazlı Amortisör INTERZUM Guangzhou Fuarındaydı
Kendi konseptinde hızlı bir büyüme yaşayan ve Türkiye amortisör pazarındaki payını her yıl katlayarak büyüten GASAN firması, yaptığı makina yatırımlarının karşılığında kapasite ve kalitesini arttırarak pazarın güçlü aktörü oldu.

Gazlı amortisörde her tür ebat ve ölçüde ürün üreten firma, bu sektörde Çin gibi en güçlü rakiplerini dahi geride bırakarak, Uzak Doğu’nun ve dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Interzum Guangzhou fuarına katılarak, burada yüzlerce muadili Çin amortisör firmaları arasından sıyrılıp, diğer ülkelerin yanında Çin’e de ürün satar düzeye gelmiştir. Oldukça başarılı geçen fuardan sonra firmanın ihracat kapasitesi daha da artmıştır.

2016 yılı içinde Asya’dan Avrupa’ya, Amerika’ya, Atlanta IWF’e kadar pek çok uluslararası fuara katılacak olan firma, bu yıl hedeflerinde beklentilerin üzerinde bir başarıyı öngörüyor.

 

yazar

E-bülten için e-posta bırak