FUARIN ARDINDAN NE DEDİLER

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

FUARIN ARDINDAN NE DEDİLER

13-11-2014
FUARIN ARDINDAN NE DEDİLER
Firmalar, fuarın ardından ne dediler bölümünde bize gönderdikleri görüş ve yorumlarını ilettiler.
AGT

Firmanız açısından İntermob 2014 fuarı nasıl geçti

İntermob fuarı sektörün öncü fuarı olması özelliği nedeniyle önemsediğimiz, tüm ekiplerimizle uzun süren bir çalışma sonunda ürünlerimizi mevcut ve potansiyel müşterilerimizle buluşturduğumuz bir fuar. Bu yılki standımızda sektörde eşi benzeri olmayan ve yaşam alanlarında AGT çözümlerini anlatan bir konsept tasarlayarak binlerce ziyaretçi ağırladık. Sektörün ve nihai kullanıcıların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ürüne değer katacak ve üretimi kolaylaştıracak çözümler sunarak çözüm noktası olma özelliğimizi anlattık.

Sergilediğiniz yeni ürün ve hizmetleriniz nelerdi

İntermob 2014 fuarında, üretimini bu yıl başladığımız MDF ve MDF-Lam ürünlerimizi mobilya üreticileri ile buluşturduk. 50den fazla renk ve desenden oluşan koleksiyonumuz ve 3dLam adı ile piyasaya sunduğumuz, kendi teknolojimizle üretimini yaptığımız üçboyutlu yüzey tasarımımızı üreticilere sunduk. Mobilya üretiminde pek çok detayda çözüm olan yeni profil tasarımlarımızı duvar kaplamaları, kulplar, kapaklar gibi birçok farklı uygulama ile ziyaretçilerle buluşturduk. 2015 yılında panel renk kartelamızda yer alacak yeni renk ve desenlerimizi üretici firma tasarımcılarının beğenisine sunduk.

BURÇ LED

Firmanız açısında İntermob 2014 Fuarı nasıl geçti

Burç Led olarak İntermob fuarına bu sene 4.defa katılmış olduk. Fuarda, yurtiçi müşterileri kadar yurtdışından da oldukça ziyaretçi ağırladık. Fuarda yurtdışı bağlantılar kurduk, satın alma yetkililerinin ağırlıklı olduğu, yatırım planı yapan firmalardan katılımın fazla olduğu ve dolayısıyla oldukça verim aldığımız bir fuar geçirdiğimizi söyleyebilirim.Ayrıca e-satış sistemimizi www.ledmobilya.com olarak müşterilerimize ilk lansmanımızıda fuarda gerçekleştirmiş olduk.

Tüyap fuarında sergilediğiniz yeni ürün ve hizmetleriniz nelerdi

Yeni ürün gruplarının tanıtımını yapmakla birlikte, ledli kulp , ledli askı boru, mobil ledli spotlar , diğer aydınlatma serilerini ve ürünlerimizi ziyaretçilerimize tanıttık. Her fuarda yeni bir ürün lansmanı gerçekleştirme misyonuyla fuarlara katılmaya çalışıyoruz. Ar-Ge si tamamlanan yeni ürünleride 2015 yılında müşterilerimize sunacağız.

DEMPAŞ

Firmanız açısında İntermob 2014 Fuarı nasıl geçti

7. İntermob Uluslar arası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı bizim için başarılı bir organizasyon idi. Dempaş ailesi olarak ürünlerimizin aranan bir malzeme olduğunu görmek, gerek yurt dışından, gerek yurt içinden aldığımız olumlu istek ve talepler bizleri mutlu etti. Bu tip organizasyonlar ile pekişen sektörel bağlarda firmalar arası dostluğu ve birliği desteklemekte. Sizin vesileniz ile Tüyap ekibine ve sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Tüyap fuarında sergilediğiniz yeni ürün ve hizmetleriniz nelerdir

Standımızda; İnce mm mdflam üretimi yapmakta olduğumuz fabrikamızın, kasa pervaz üretiminde de alternatifler, seçenekler, yeni model ve renklerimiz ile, kapıyı tamamlayan seren, petek, tutkal alanlarında da çözüm ortağı olduğumuzu göstermek istedik.

KESKİN TESTERE

Firmanız açısında İntermob 2014 Fuarı nasıl geçti

2014 Ağaç İşleme Makinesi ve Ekipmanları fuarına Kurban Bayramına çok yakın düzenlendiği için beklentilerimizi düşük tutarak katılımcı olduk. Ancak pazarlama ilkesi olarak müşteri ziyaretlerini tercih etmeyen yapımız gereği gerek Anadolumuzdan gerekse yurtdışından gelen misafirlerimiz bizleri bu furada da yalnız bırakmadılar.

Tüyap fuarında sergilediğiniz yeni ürün ve hizmetleriniz nelerdir

Değerli müşterilerimize tanıtma şansı bulduğumuz yeni ürünlerimiz ise panel ebatlama testereleri ve 600 mm. çapa kadar uzanan değişik kesim genişliklerinde ki elmas uçlu dairevi testereler oldu.. Finish markası artık sadece ülkemizde değil yurt dışında da talep gören bir marka haline gelmiştir
yazar

E-bülten için e-posta bırak