Firmalardan haberler/söyleşiler : Kadromak Makine

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Firmalardan haberler/söyleşiler : Kadromak Makine

30-09-2022
Firmalardan haberler/söyleşiler : Kadromak Makine
Serap Bayram /Dış Ticaret ve Satış Sonrası Hizmetler Md.Mobilya dergisi:Firmanız ve ürünleriniz hakkında kısaca bilgi alabilir miyiz ? Kadromak Makine 2007 yılında, Sayın Nahid Ramazan Yamak tarafından kurulmuş olup mobilya üretimi ve ağaç işleme makineleri sektöründe dünyanın önde gelen markalarının Türkiye temsilciliğini alarak kısa sürede sektörün lider firmaları arasında yer almayı başarmıştır.15 yıldır faaliyet gösteren bir mekatronik firmasını da üretim ekibi ve teçhizatları ile birlikte bünyesine katarak 2019 yılından itibaren genç ve dinamik Kadrosu ile kendi üretimi olan Profil Sarma, Laminasyon Hatları, Folyo Dilimleme Makineleri ve Proje çözümleri ile ağaç işleme makineleri sektöründe üretici olarak da yerini almıştır.

 

 

Panel Ebatlama , Kenar Bantlama ve CNC li eğri kenar Bantlama ,Kalibre ve Hassas Zımpara Makineleri ,Dijital Baskı ,Cila ve Boya Hatları, Profil Freze ,Otomasyon Sistemleri, Ahşap Kaplama Kesme, Ekleme ve Tutkallama ,CNC İşlem Merkezi, Kapı Hatları ,Kutu Pres ,Sandalye Makineleri, Çoklu Delik Makineleri, Otomatik Kapı Pencere Hatları, Pres Hatları, Otomatik Şirinkleme makinelerinin de ithalatını yapıyoruz.

Firmamız ,Avrupa ve Uzak Doğu’dan ithal ettiği makinaların yanı sıra  Kadromak olarak da üretim yapmakta olup , 2007 yılından beri faaliyet göstermenin getirdiği bilgi birikimi ve tecrübe ile profesyonel teknik destek, montaj , eğitim ve bakım hizmeti sunmakta ve teknik servisteki gücümüz ile de innovasyon takımı olmaya devam etmekteyiz. Bu yönümüzle devamlı araştırma ve geliştirme çalışmaları yapıp bunları gerek kendi ürettiğimiz makinalarda, gerekse müşterilerimizin makinası için  doğru çözümleri bulmak için kullanmaktayız.

Teknik Servis  bölümümüz satış sonrasında da  müşterilerine en hızlı ve en doğru hizmeti  vermekte olup,  aralıksız değişen ve gelişen teknolojiyi yakından takip edebilmesi için yeni  yatırımlar yapmaktadır.İnsan kaynaklarına verilen önem ise  gücümüzü ve geleceğe bakışımızı ortaya koymaktadır .

 Fuarda sergileyeceğiniz yeniliklerden bahseder misiniz?  Fuarda özellikle ithalatını yaptığımız,J ve L kulp üretimi yapabilen  Soft Forming Kenar Bantlama Makinesi ,Ebatlama Makinesi ,Profil Freze Makinesi ,Kapak Toplama Makinesi ,Ped laminasyon makinesi ,profil kenar  ve yüzey zımpara makinesi Alt Üst CNC ve delik makinesi  ve ilk defa bu yıl sergileyeceğimiz kendi  üretimimiz olan  Trio model profil sarma makinesi ile ,laminasyon makinelerini müşterilerilerimizin görüşlerine sunacağız. Bu yıl gerçekleştirdiğimiz yeniliklerden bahsedecek olursak  Laminasyon Makinesi ,Trio Profil Sarma Makinesi ve Güneş Paneli temizleme robotlarımız bu yıl yaptığımız yeniliklerden sadece üç tanesidir.Bu yenilikler firmamızın gelişen teknolijiye paralel olarak hızla ilerlediğinin göstergesidir.

Bu vesileyle değerli  müşterilerimizi Woodtech Fuarında 11.salonda 1124/A-114 ve 2.salonda 204 no.lu stantlarımıza bekliyoruz.

Kadromak Trio Profil Sarma Makinesi

Bu yıl Tüyap Woodtech Ağaç işleme Makineleri fuarından beklentileriniz nelerdir?

 Yurtiçi satışlarımızın yanında yurtdışına gerçekleştirdiğimiz ihracatlarımızı arttırmak için  Avrupa ,Amerika ,Ortadoğu,Kuzey Afrika ve Türk Cumhuriyetlerinden  gelecek olan ziyaretçilerimizle birlikte gerek 2. gerekse 11. Salondaki  standlarımızda buluşarak firma ve makinelerimizi tanıtmayı hedefliyoruz 

 

 

 

 

 

 

 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak