EGEPRESin İspanya Malagada Organize Ettiği ALVIC Fabrika Gezisi

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

EGEPRESin İspanya Malagada Organize Ettiği ALVIC Fabrika Gezisi

24-09-2014
EGEPRESin İspanya Malagada Organize Ettiği ALVIC Fabrika Gezisi
EGEPRES firması, 22- 25 Eylül 2014 tarihleri arasında Türkiye Distribütörlüğünü yapmakta oldukları dünyanın en büyük mobilya üreticisi ve yıllık 280 milyon Euro ciroya sahip oldukları ALVIC Fabrikasına bir gezi düzenliyor.
Gezi sektörün önemli isimlerinin olduğu yaklaşık 50 kişilik bir kafile ile gerçekleştirilmektedir. Katılım oldukça fazla olmuş ve sınırlı kontenjan çok kısa bir sürede dolmuştur. Firma yetkilileri değerli müşterilerine ve dergimize gezilerine göstermiş oldukları yoğun ilgiden ötürü teşekkür ediyıor.

EGEPRES yetkilileri bu gezinin , çoğu EGEPRES müşterisinin büyük bir üretim tesisinin nasıl çalıştığını, makina yerleşimlerinin durumunu, organizasyonunun nasıl olması gerektiğini daha kolay anlamalarına vesile olacağını ifade ediyorlar. Ziyaretçilere bir günlük de olsa İspanyanın Malaga kentini ve bizzat dünya çapında bir firmanın üretim tesislerini görme imkanını sağlayacak olan bu gezinin, sektörümüz adına bir avantaj olduğunun da altı çizilmekte.

ALVIC firması esas olarak hazır mutfak gövdeleri, lake, PVC, Pet, Laminat paneller, laminat tezgahlar üretmekte olup, üretim parkurunun tamamı otomasyonla çalışmaktadır.
yazar

E-bülten için e-posta bırak