Dünya Mobilya Zirvesi Şangay’da 12 Eylül’de Başlıyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Dünya Mobilya Zirvesi Şangay’da 12 Eylül’de Başlıyor

01-10-2012
Dünya Mobilya Zirvesi Şangay’da 12 Eylül’de Başlıyor
Bugüne kadar 2006 ve 2007 yıllarında ilk ikisigerçekleşen, ancak global kriz nedeniyle devamı gelmeyen dünya mobilyakongrelerinin yerini günümüzde benzer içeriklere ship mobilya sirvelerialmıştır. Bunların içerisinde gerek kapsam, gerek katılımcı gerekse de dinleyiciaçıs ından en büyük ve en organize olanı yine sektörün en büyük üretici veihracatçı ülkesi konumunda olan Çin'de düzenlenmekte.

11 Eylül 2012tarihinde Şangay'da düzenlenecek olan ve "yeni ve gelişmekte olan mobilyapazarları" başlığı altında tüm dünyanın önemli pazarlarının yanısıra Brezilya,Türkiye, Rusya ve Hindistan'a ayrı bir önem verilen zirvede, ülkemizi hemkatılımcı, hem konuşmacı hem de uluslararası destekçi olarak yine EKİN YayınGrubu temsil edecek.

Dünya pazarları, diğer sanayi dallarında olduğugibi mobilya sektörü açısından da büyük darbe yediği 2008 krizi sonrasındakendisini toparlamaya çalışırken konuya ilişkin çeşitli konuların ele alındığı,dünün, bugünün ve yarının konuşulduğu ve en güncel bilgi ve yorumların dilegetirdiği etkinlikler hemen her önemli pazarın gündeminde.

Globalmobilya pazarlarının kendilerini toparlamaya başladığı , her şeye rağmen KuzeyAmerika bölgesinin en büyük ithalatçı, Çin'in de en büyük ihracatçı konumundaolduğu günümüzde elbette en geniş çaplı etkinlikler de bu ülkede yapılmakta.

Bu etkinliklerden bi tanesi, 11 - 15 Eylül 2012 tarihleri araındaŞangay'da gerçekleşecek olan Furniture China fuarı sırasında, UBM Sinoexpo Int'lExhibition Co. tarafından EKİN Yayın Grubu'nun da üyesi olduğu UluslararasıMobilya Yayıncıları Birliği IAFP' ortak organizasyonu, Çin Ulusal MobilyaDerneği katkılarıyla gerçekleşecek.

Konferansa, 500'ü ülke içerisinden,200'ü uluslararası pazarlandan olmak üzere 700 mobilya imalatçısının temsilcisidelege olarak davet edildi.

yazar

E-bülten için e-posta bırak