CIFF -Uluslararası Mobilya Fuarı bugün acıldı ·

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

CIFF -Uluslararası Mobilya Fuarı bugün acıldı ·

18-03-2024
CIFF -Uluslararası Mobilya Fuarı bugün acıldı ·
CIFF Guangzhou 2024 Yenilik ve Sürdürülebilirliğe Odaklanarak Açılıyor.Bugün, mobilya endüstrisindeki en son trendlerin ve yeniliklerin sergilendiği, Guangzhou’da merakla beklenen Çin Uluslararası Mobilya Fuarı’nın (CIFF) açılış töreni gerçekleşti.

 Kanton Fuar Kompleksi'nde gerçekleştirilen törene sektör profesyonellerinden, katılımcılardan ve medya temsilcilerinden oluşan büyük bir kalabalık katıldı.

Etkinlik, CIFF organizatörlerinin, fuarın uluslararası mobilya ticaretini ve işbirliğini teşvik eden bir platform olarak önemini vurgulayan açılış konuşmasıyla başladı. Bunu, sergi salonlarının resmi açılışının yapıldığı ve dört günlük ağ oluşturma, iş tartışmaları ve ürün vitrinlerinin başlangıcının sinyalini veren kurdele kesme töreni izledi.

 Bu yılki CIFF'in ana temaları arasında sürdürülebilirlik, teknoloji entegrasyonu ve tasarım yeniliği yer alıyor. Dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılar, gelenekselden modern tarzlara kadar çok çeşitli zevk ve tercihlere hitap eden en yeni ürün ve tasarımlarını sergiliyor.

 Açılış törenine katılanlar, mobilya sektörünün geleceği hakkında iyimserliklerini dile getirerek, işletmelerin COVID-19 salgını gibi zorluklar karşısında dayanıklılığına ve uyarlanabilirliğine dikkat çekti. CIFF gibi etkinliklerin endüstrinin büyümesini teşvik etme ve uluslararası iş birliğini geliştirme konusundaki önemini vurguladılar.

 Asya'nın en büyük mobilya fuarı olan CIFF Guangzhou'nun dünyanın dört bir yanından binlerce ziyaretçiyi çekmesi ve onlara mobilya endüstrisindeki en son trendleri ve yenilikleri keşfetmeleri için eşsiz bir fırsat sunması bekleniyor.

*Aşama 1 | 18-21 Mart 2024

Ev mobilyaları, ev dekorasyonu ve ev tekstili, dış mekan ve eğlence mobilyaları

*Aşama 2 | 28-31 Mart 2024

Ofis mobilyaları, ticari mobilyalar, otel mobilyaları ve mobilya makineleri ve hammaddeleri

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak