CIFF Guangzhou 2024 . Mobilya sektörünün uzakdoğudaki en büyük etkinliği

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

CIFF Guangzhou 2024 . Mobilya sektörünün uzakdoğudaki en büyük etkinliği

24-10-2023
CIFF Guangzhou 2024 . Mobilya sektörünün uzakdoğudaki en büyük etkinliği
Tüm küresel mobilya endüstrisine hizmet veren en önemli ve kapsamlı iş ve ürün tedarik platformu olan CIFF Guangzhou’nun 53. edisyonu, sekiz günlük bir ticaret için dünyanın her yerinden üreticileri, tasarımcıları, alıcıları ve tüccarları, uzmanları ve medyayı bir araya getirecek. yeni çözümler sunmak, karlı bağlantılar ve somut iş fırsatları yaratmak için fuar etkinliği.

'Tasarım Trendi, Küresel Ticaret ve Tam Tedarik Zinciri' genel temasını takip eden CIFF, küresel endüstride önemli bir rol oynayan, sürekli gelişen bir ticaret fuarı etkinliğidir .

53. CIFF Guangzhou 2024 iki aşamada gerçekleşecek .
18-21 Mart 2024 tarihleri arasındaki ilk aşama ev tefrişatına ayrılmıştır. Ev Mobilyaları sektöründe Tasarım temasına büyük bir alan ayrılacak : Alan A'daki bazı pavyonlar ev mobilyalarındaki en son trendleri sergileyecek ; B Alanı'ndaki sekiz pavyonda önemli markaların yer aldığı Sofa & Bed teması yer alacak. Yemek ve Yaşam dünyası C ve E Alanlarında yer alacaktır . Ev Dekoru ve Ev Tekstili Sektörü Asya'nın en büyük iç dekorasyon ürünleri ve döşemelik kumaş fuarıdır . Dış Mekan Mobilyaları, Güneşlik ve Eğlence, dış mekan mobilyaları sektöründe Asya'nın en büyük ve en profesyonel fuarıdır .
 
28-31 Mart 2024 tarihleri arasındaki ikinci etapta ise Ofis ve Ticari Alan yer alacak . Mobilya sektörünün giderek yenilikçi ve akıllı gelişimi için vazgeçilmez olan en yenilikçi teknolojileri sergileyeceğim . Ayrıca sayısız tematik etkinlik de olacak ; tasarım sergileri, seminerler ve konferanslar .

 

Bu yılın en büyük yeniliklerinden biri InterBiz Club'tır . Birçok önemli yere kolay erişim garanti edilecek ve yılın 365 günü çevrimiçi olarak CIFF, uluslararası oyunculara çevrimiçi buluşma fırsatı sunacak ve bilgi ve iş teklifleri talep etme konusunda onlara destek olacak.

 

alıcıların talepleri doğrultusunda seçilen firmalara fabrika ziyaretleri düzenleyecek . Ulaşım, konaklama, yemek ve tercüman düzenlemelerini de içeren bu hizmet, hem Mart ayında CIFF döneminde hem de web sitesinde yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla talep edilmesi halinde yıl boyunca sunulacaktır .

 

53. CIFF Guangzhou'nun organizasyon çarkları bir süredir dönüyor! Ücretsiz ön kayıtların yanı sıra Guangzhou seyahatinizi zamanında planlamanıza yönelik bilgiler www.ciff-gz.com adresinde  mevcuttur .

aşama 1 - 18-21 Mart 2024 
ev mobilyaları, ev dekorasyonu ve ev tekstili , dış mekan ve eğlence mobilyaları

aşama 2 - 28-31 Mart 2024 
ofis mobilyaları, ticari mobilyalar, otel mobilyaları ve mobilya makine ve hammaddeleri

 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak