Biesse’de büyümeye devam

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Biesse’de büyümeye devam

01-10-2022
Biesse’de büyümeye devam
Biesse Türkiye ve Orta Doğu olarak inovasyon ve 50 yılı aşan Biesse uzmanlığından ilham alarak daha da büyümeye devam ediyor.

 

2022 Ağustos ayı itibariyle Orta Doğu Bölgesini de sorumluluk alanı içine alarak daha geniş bir bölgeye hizmet vermeye başladı. Genişleyen, profesyonel kadrosu eşliğinde bundan böyle Biesse Türkiye ve Orta Doğu olarak faaliyetlerini gerçekleştirecek olan şirket, Türkiye’yi bir hub olarak kullanarak sektörün ihtiyaçlarına daha kolay yanıt verme fırsatı yakalayacak.

2022 yılının başından itibaren Türkiye ve Orta Doğu’da toplamda 10’dan fazla showroom etkinliği gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen bu etkinliklerde 1500 m²' ve 500 m²'lik olmak üzere İstanbul ve Dubai’de yer alan iki ayrı showroom alanında 25’e yakın teknoloji yıl içerisinde ziyaretçileri ile buluştu. 2022 yılının başından itibaren yalnızca gerçekleştirilen showroom etkinliklerinde Biesse, Türkiye ve Orta Doğu’da 500’ün üzerinde ziyaretçiyi ağırladı. Yıl sonuna kadar da gerçekleştirilecek yeni etkinliklerde İstanbul Maltepe’de ve Dubai’de bulunan showroomlarda ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

 

Biesse, bu yıl 35.si düzenlenecek Ahşap İşleme Makineler Fuarı TÜYAP Woodtech’te de 22-26 Ekim tarihleri arasında Biesse Türkiye ve Orta Doğu olarak yerini alacak. Bu fuar aracılığı ile teknolojiye yön veren yenilikçi çözümler, Biesse uzmanlığı ile harmanlanarak ziyaretçileriyle buluşacak. Stand alanında, otomasyonlu Tek Taraflı Kenar Bantlama Makinesi Stream A Smart, Otomatik Döndürme ve Boşaltma Sistemi Winner W4 ile Rover B 2231 Otomatik Yükleme ve Boşaltmalı 5 Eksen Düz Tabla CNC İşlem Merkezi sergilenecek.

Otomasyonlu 2 yüksek teknoloji makineye ek olarak stand alanında Biesse makineleri ve bilgisayar programları arasında entegrasyona imkân tanıyan, devrim niteliğinde bir yazılım platformu olan bSolid ve makinelere uzaktan bağlanarak her türlü teknik destek, arıza çözümü ve yedek parça ihtiyacının gerçek zamanlı olarak takibinin sağlandığı yeni IoT platformu olan SOPHIA ve SmartConnection programı da tanıtılacak. Ayrıca Virtual Reality teknolojisi sayesinde stand alanımızı ziyaret eden misafirlerimiz, farklı makinelerimizi 3D olarak incelemek fırsatı yakalayacak. Salon 2, Stand 211’de Biesse Türkiye ve Orta Doğu tüm ziyaretçileri ile teknolojilerini buluşturmak üzere hazır olacak.

 

2022 yılındaki büyüme trendinin 2023’te de sürdürülmesi, devamlılığı planlanıyor. Bölgenin daha da genişlemesi, daha fazla ülkeye hizmet verilmesi, yeni teknolojilerin sektöre kazandırılması hedefler arasında yerini alıyor. Şirket, inovasyon ve 50 yılı aşan Biesse uzmanlığından ilham alarak uzman kadrosu eşliğinde büyümeye devam edecek.

Gerek fuar alanında gerek İstanbul Maltepe’de bulunan kampüs alanında Biesse teknolojilerini yakından keşfetmek ve deneyimlemek isteyen herkes için Biesse Ekibinin kapıları ardına kadar açık.

Biesse Türkiye'nin yenilikçi çözümleri ve daha fazlası hakkında bilgi almak için www.biesseturkiye.com.tr adresini ziyaret edebilir veya +90 216 528 58 00 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz.

 

BIESSE TÜRKİYE – Büyükbakkalköy Mah. Samandıra Yolu Sok. No:24 Maltepe / İstanbul

https://www.facebook.com/BiesseTurkiye/

https://www.instagram.com/biesseturkiye/

https://www.linkedin.com/company/biesseturkiye/

https://www.youtube.com/channel/UCAJ19vWapXhCrTp_qYK6CcA?view_as=subscriber

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak