ARKOPA, 70’i aşkın ülkede üretiminin %70’ini ihraç ediyor.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ARKOPA, 70’i aşkın ülkede üretiminin %70’ini ihraç ediyor.

22-11-2022
ARKOPA, 70’i aşkın ülkede üretiminin %70’ini ihraç ediyor.
Mustafa Kılıçer:ARKOPA. Yönetim Kurulu ÜyesiARKOPA, 70’i aşkın ülkede üretiminin %70’ini ihraç ediyor.

Arkopa Ahşap Panel Sanayi A.Ş. 2003 yılında Kayseri Merkez OSB’de kuruldu.2003’ten bu yana profil imalatı ile başlayan üretim hikayemiz Panel, Postform kapak, Kasa-Pervaz, Süpürgelik, Çekmece Kasa, Derin Dokulu Ultiface Panel ve Hazır Profil Kapak imalatı ile devam etti. Bu yıl Softform Kapak, başladığımız günden beri ürün çeşitliliğimizi arttırarak müşterilerimize her gün daha iyi hizmet verme ve sektöre değer katma gayreti içerisindeyiz. Yarı mamul ürünlerimiz ile dekorasyon endüstrisine çeşitlilik katıyor ve mobilya üreticilerine yan sanayi hizmeti veriyoruz. Yerel Pazarda üretici ve inşaat sektöründeki partnerlerimiz ile yoğun çalışma içerisindeyiz, Global Pazarda da 70’i aşkın ülkede Türkiye’yi temsil ediyoruz ve üretimimizin %70 ‘ini ihraç ediyoruz.

2022 yılı firmanız adına nasıl geçiyor?

2022 yılı hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyor, yeni ürünler ile çeşitliliğimizi ve kapasitemizi artırarak devam ediyoruz memnunuz ve sektörel anlamda da 2022’de olduğu gibi 2023’te de bu ivmenin devam edeceği öngörüsündeyiz.

Dünden bugüne mobilya yan sanayinin / levha sektörünün gelişimini değerlendirir misiniz? Sektörün geleceği ile ilgili beklentileriniz ve düşünceleriniz nelerdir?

Mobilya yan sanayi ve levha sektöründe büyüme ve gelişim her yıl devam ediyor. Her yıl yatırımların devam edeceğini ve sektörümüzdeki iş hacminin özellikle Türkiye’de ciddi düzeyde artacağını düşünüyorum.

Ürünlerinizdeki yeniliklerden bahseder misiniz?

Bu yıl dolu dolu bir yıl geçirdik ve çok çalıştık yenilikler ile geliyoruz diyebilirim. Bu yenilikler arasında geliştirdiğimiz çekmece kasa hizmeti, devam eden derin dokulu ultiface ve diğer serilerimize inovatif yeni dekorlarda var, aynı zamanda da yepyeni ürünlerde var örnek olarak hazır kapak hizmetimizde ürün gamımıza yeni kattığımız Softform Kapak çeşitleri, dekorasyon endüstrisine kattığımız yeni Duvar Panelleri, Profil kapak hizmetimizdeki yeni inovatif ürünler, ilk defa tanıtacağımız merak edilen Resista Matt dekor serimiz ve İç mekan kapılarında da yepyeni ürünler ile karşınızda olacağız.

Ultiface: Yeni eklenen Dalga ve Nova yüzeylerimiz ile Ultiface panellerimiz mekanlarınıza doğallık katacaktır. Derin yüzey hissiyatı ve senkronize detaylar ile mobilyanıza yeni detaylar katacak.

Hazır Profil Kapak: Kolay tasarlamaya yardımcı olan yeni Hazır profil kapak tasarımlarımız ve opsiyonlarımız ile karşınızdayız.

Softform Kapak: Kendinden kulplu farklı opsiyonları ile arkopa paneller ile birleşip istediğiniz kombinasyonu yapmanıza yardımcı olur.

Yeni Nesil Kapı: Folyo kaplı yangına dayanıklı kapılarımız hem daha premium görünür ve hissettirir. Kasa ile kapı uyumunu siz birçok farklı renk opsiyonu arasından seçin biz üretelim.

Duvar Paneli: Farklı tasarımların kolay uygulanabilirliğini sağlayan geçme sistemi ile mekanlarınızın duvar ve talep ettiğiniz iç mekan bölgelerindeki tasarımları hızlıca canlandırın. Mekanlarınıza derinlik ve sıcaklık katan duvar panelleri ile keskin tasarımları keşfedin.

Resista Matt ; 10 renkten oluşan çizilme direnci yüksek ve parmak izi bırakmayan yeni serimiz panelde ve profilde ipeksi dokusuyla dikkat çekiyor.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak