Archifest’22 Mimarlık Festivali’nde SAMET Özel Oturumu Gerçekleştirildi!

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Archifest’22 Mimarlık Festivali’nde SAMET Özel Oturumu Gerçekleştirildi!

21-11-2022
Archifest’22 Mimarlık Festivali’nde SAMET Özel Oturumu Gerçekleştirildi!
Tasarım ve üretim felsefesini, ürünleri ile kullanıcısının hayatını daha konforlu ve kaliteli hale getirmek üzerine inşaa eden Türkiye’nin lider, dünyanın ise en büyük mobilya teknik aksesuarları üreticilerinden SAMET, geleceğe şekil veren mimarların bir arada olduğu Archifest’22’nin bu yılki özel partneriydi...

13-14 Ekim'de Mimarlar Odası Bursa Şubesi olarak 3.sü gerçekleştirilen Architecture Mimarlık Festivali, Murat Tabanlıoğlu, Nevzat Sayın, Han Tümertekin, Can Çinici, Cem Sorguç, Gökhan Avcıoğlu gibi mimariye yöne veren ünlü isimleri ağırlarken SAMET, gerçekleştirdiği özel oturum ile Pin Architects ve Ofist tasarım ofislerinin kurucularını ağırladı.
 
"Muhteşem Uyum; Mimari ve İç mimari Disiplinler" adı altında gerçekleştirilen oturumda SAMET Pazarlama Genel Müd. Yrd. Pınar Uçkan'a Pin Architects Kurucu Ortağı Mimar Salih Küçüktuna ve Ofist kurucu ortağı İç Mimar Yasemin Arpaç eşlik etti. Moderatörlüğünü Art'ı MEKAN Dergisi Yayın Yönetmeni Fatoş Altıntaş'ın üstlendiği sohbette tasarımcılar muhteşem uyumu gerçekleştirdikleri projeler üzerinden yorumladılar.
Pınar Uçkan konuşmasında SAMET ürünlerinin doğadaki kusursuz uyumdan ilham alınarak üretildiğinin ve bir araya geldiklerinde muhteşem bir uyumla çalıştığının altını çizerken Pin Architect kurucu ortağı Salih Küçüktuna; projelerindeki başarının hikayenin en başından itibaren tüm bileşenlerin birlikte uyumlu bir şekilde çalışmasıyla gerçekleştiğini dile getirdi. Ofist kurucu ortağı Yasemin Arpaç ise uyumu mimari ve iç mimari disiplinlerin bir arada çalışmaları üzerinden yorumladı.
 
Bu yılki teması "Dönüşüm"ün odağında dijital çağla birlikte hızla değişen dünya ve eski ile yeni arasında mekan ve zaman üzerinden bağ kurmaya çalışan insan üzerine belirlenen festivalde konuklar; kendi tasarım ofisleri üzerinden dijital dönüşüme de değindiler. SAMET olarak; paydaşları nasıl daha iyi bir sürece taşıyabiliriz ve onların hayatlarını daha verimli nasıl kılabiliriz düşüncesiyle dijitalleşmenin gerekliliğini ve bu doğrultuda dijital projeler geliştirdiklerini vurgulayan Pınar Uçkan; değişen dünya ve dönüşen yaşamın her anında SAMET olarak kullanıcısının hayatına her zaman konfor ve kalite katmak için en küçük detayına kadar hiç durmadan çalıştıklarını dile getirdi. 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak