Amortisör üretiminde küresel bir marka olan Gasan, Yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Amortisör üretiminde küresel bir marka olan Gasan, Yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

26-09-2023
Amortisör üretiminde küresel bir marka olan Gasan, Yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.
Gasan, 12.000 m² alanı kapalı olan ve toplamda 20.000 m² alan içerisinde üretim yapmakta ve sürekli olarak operasyonlarını genişletmektedir. Üretim süreçlerinde robotik teknolojiyi kullanarak yüksek hassasiyetle ürünler üretmekte ve teknolojik yatırımlarını düzenli olarak güncellemektedir.

 

GASAN Gazlı Amortisör İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bursa merkezli bir gazlı amortisör üretim şirketidir. On beş yıl önce, çeşitli uygulamalar için yüksek kaliteli gazlı amortisörler tasarlamak ve üretmek amacıyla bu yolculuğa çıktı. Yıllar içinde Gasan, önce Türkiye'de sonra da dünyada yüksek kaliteli gazlı amortisörlerin üretiminde lider bir konum elde etti ve endüstride "İhracat Lideri" unvanını alarak, Türk pazarında ise sürekli büyümeyi sürdürerek; baza, bagaj, mutfak, medikal, damper, blok lift ve kabin amortisörleri olmak üzere geniş ürün yelpazesini GASAN markası altında başarıyla sunmaktadır.

 

2008 yılından bu yana benimsediği başarılı satış ve pazarlama stratejileri sayesinde Gasan, yurtdışında gazlı amortisörler için tanınan ve tercih edilen bir marka haline geldi. GASAN markalı ürünler, Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika'da 40'tan fazla ülkede bir milyardan fazla kişi tarafından kullanılmaktadır.

Gasan, otomotivden ev mobilyasına, endüstriyel donanımdan tıbbi cihazlara, yolcu koltuklarından sandalyelere kadar çeşitli uygulamalarda kullanılan gazlı amortisörler üretmekte ve bu alanların önde gelen üreticilerinin tedarikçisi konumunda bulunmaktadır.

Yeni fabrikasında boya tesisini baştan sona yenileyen Gasan, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek tamamen robotik teknolojiyle, sıfır-temas prensibiyle boya işlemini tamamlamaktadır. İnsan sağlığını ön planda tutarken kaliteli üretimden ödün vermeden çalışarak yüksek üretim kapasitesi ile birlikte sektördeki konumunu güçlendiriyor.

Üretimin her aşamasında çevresel sürdürülebilirliğe, malzeme kalitesine ve işçi sağlığına güçlü bir vurgu yapan Gasan, kurumsal sosyal sorumluluk felsefesinin temel prensiplerini benimsemiştir.

Gasan, 2013 yılında 12 metrekarelik bir stantla başladığı Tüyap İntermob fuarına katılımı, 2023 yılında 2 Hol 242 A standıyla 130 metrekareye genişletirken, kendi sektöründe uluslararası bir marka olarak yer almaktadır.

Gasan® markası altında üretim yapan fabrikamız aynı zamanda MG® Amortisör markasıyla da ürünlerini satışa sunmaktadır. Günümüzde tamamen insan odaklı bir misyona sahip olan Gasan, tüm ürünlerinde çevre ve doğaya duyarlı bir yaklaşım benimsemekte, karbon ayak izini minimize etmek amacıyla geri dönüşebilir ham maddeleri tercih etmektedir. Bu nedenle, gelecek nesillere devretmek istediğimiz en değerli mirasın yaşanabilir bir dünya olduğuna inanmaktayız.

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak